Gündem O Hayat Benim 51. son bölüm ekrana kilitledi - İzle

O Hayat Benim 51. son bölüm ekrana kilitledi - İzle

20.04.2015 - 08:21 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Fox Tv'de yayınlanan dizinin son bölümünde Nuran'a veda anı herkesi göz yaşına boğdu. O Hayat Benim son bölümde izleyemediklerinizi sizler için derledik. İşte ayrıntılar..

O Hayat Benim 51. son bölüm ekrana kilitledi - İzle

Dün akşam ekrana gelen dizi O Hayat Benim 51. bölümde Nuran'ın ölüm sahneleri damga vurdu. O Hayat Benim son bölüme Oya Başar da dahil oldu. O Hayat Benim 51. bölümü 19 Nisan Pazar günü saat 20.00'de ekrana geldi. Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Keremcem, Ezgi Asaroğlu, İclal Aydın, Ceren Moray'ın rol aldığı O Hayat Benim son bölümü bomba gibi sahneleriyle dün akşam ekrana geldi. O Hayat Benim 51. bölümünde uzun süre sonra Oya Başar karşımıza çıktı.

O HAYAT BENİM 51. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim yeni bölümde Efsun, Mehmet Emir'in kendisini evlatlıktan reddetmesinin şokunu atlatamadan kahreden br haber gelir. Efsun kendisini asıl yıkacak haberi Mersin'deki varlığından haberdar bile olmadığı teyzesinden alır.

Demirci ailesi Nuran'ın ölüm haberi ile yıkılır. Tüm günahları, sevapları ile Nuran Gelincik Yokuşu'na son vedasını yapar.

İlyas, hayat arkadaşı olmadan yarım; Efsun ve Bahar ise anneleri olmadan nefessiz kalakalmışlardır. Ateş, Bahar'ın bu acı gününde bir an olsun yanından ayrılmazken aralarındaki buzlar da yavaş yavaş çözülmeye başlar.

Efsun, hayatta yapayalnız ve çaresiz kaldığını düşünürken onu omzundan tutup yeniden ayağa kaldıracak el, anne yarısı Sultan olur. Baharla Efsun arasında ise asıl savaş şimdi başlar.

O Hayat Benim 51.Bölüm fragmanı izle