Gündem O Hayat Benim 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

O Hayat Benim 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

13.05.2015 - 11:03 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim son bölümü ile herkesi ekrana kilitlemişti. Fox Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Peki O Hayat Benim 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı? O Hayat Benim ile ilgili son gelişmeler haberimizde.

O Hayat Benim 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Pazar akşamları ekrana gelen O Hayat Benim 55. bölüm fragmanını yayınlandı. Son bölümde Efsun ve Bahar arasında yaşananlar herkesi gözyaşına boğmuştu. İşte O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı..

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM 55. BÖLÜM FRAGMANI

Hava alanına gelen Efsun, kardeşi Bahar’ı Kıbrıs’a gitmekten vazgeçiremeyince büyük bir hüsrana uğrar. Öte yandan Fulya hayatının en güzel haberini alır, hamiledir.
Bu haber Fulya ve Hülya’yı sevince boğarken Hasret’in aşka duyduğu güveni bir kez daha yerle bir eder. Baharın gidişinden sonra uzun bir süre Efsun’a kimse ulaşamaz. Bulunduğunda ise kendinde değildir ve sürekli Bahar’ı sayıklar. Bahar Efsun’u bir daha görmek istemediğini söyler. Oysa Bahar’ın bilmediği bir şey vardır.
Aynı dakikalarda hastanede doktor Efsun’un yakınlarının gelip onu son kez görebileceğini söyler çünkü umutlar kesilmiş, Efsun yolun sonuna gelmiştir.
OYUNCU KADROSU:
Ateş-Keremcem
Başarılı bir avukat. İş dünyasının önemli isimlerinden Mehmet Emir Atahan’ın sağ kolu. Ateş göründüğü gibi biri değil aslında. Kalbinin derinliklerinde sakladığı bir sırrı var. Atahan ailesiyle ilişki kurmasının sebebi de bu sırra dayanıyor.
Bahar-Ezgi Asaroğlu
21 yaşında dünya güzeli bir kız. İncelikli, samimi, iyi niyetli. İnsanları mutlu etmekten hoşlanıyor. Bahar aslında Mehmet Emir Atahan’ın kızı. Ne annesi Hasret’i, ne de gerçek babası Mehmet Emir’i tanıyor. Dedesi Yusuf’un doğar doğmaz emanet ettiği Nuran ve İlyas’la birlikte yaşıyor. Nuran’ı annesi, İlyas’ı da babası biliyor. Bir de ailenin öz kızı Efsun var tabi aynı çatı altında… Kendine ait hayatın ancak kıyısında kalabiliyor Bahar. Hayatını çalan kız kardeşi Efsun ve üvey annesi Nuran yüzünden…
Efsun-Ceren Moray
21 yaşında. Hoş, dikkat çekici bir kız. Oldukça da havalı. Hırslı ve oldukça bencil bir kız Efsun. Gerektiğinde rakibini yok etmekten çekinmeyecek kadar da gözü kara. Rahat bir hayata kavuşmak istiyor. Bunu da parayla yapabileceğini biliyor. Söz konusu Bahar’ın hayatını elinden almak olunca da vicdan azabı çekmiyor, Efsun. Sebebi belli. Bahar’ın parada pulda gözü yok. Ona tepsi içinde sunsalar o elinin tersiyle iter hepsini. Oysa Efsun zenginliğe, ihtişama, parıltıya bayılıyor.
Sultan-Oya Başar
Nuran'ın ablası Sultan, elli yaş civarında, sert görünümlü bir kadın. Yüzüne bakıldığında gençliğinde de ne kadar güzel olduğunu anlamak hiç de zor değil. Şimdi de hâlâ havalı ve alımlı ama yüzünde hep bir kırgınlık, hep bir öfke var. Bu öfkenin sebebi de acılarla, hayal kırıklığıyla, mücadeleyle geçmiş koskoca bir hayat.