Gündem O Hayat Benim 57. bölümde heyecan doruktaydı!-izle

O Hayat Benim 57. bölümde heyecan doruktaydı!-izle

31.05.2015 - 20:01 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi O Hayat Benim 57. son bölümde Efsun yaşam mücadelesi verirken herkes perişan olur. O Hayat Benim son bölüm ve ayrıntıları haberimizde.

O Hayat Benim 57. bölümde heyecan doruktaydı-izle

O Hayat Benim 57. bölümüyle ekrana geliyor. Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı O Hayat Benim'de nefesler tutuldu. İşte son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Efsun, kardeşi Bahar ve Gelincik yokuşu komşuları ile piknikte eğlenirken aniden yere yığılır. Kendinden geçen Efsun hastaneye götürüldüğünde sarsıcı bir sonuçla karşılaşalır. Şanssızlık genç kızın yakasını bırakmamış ve hastalığı çok ciddi bir safhaya ulaşmıştır. Efsun yolun sonunda görünmektedir çünkü böbrek nakli gerekmektedir.

Bahar, Sultan ve gelincik yokuşu sakinleri bir yandan, Mehmet Emir diğer yandan uygun donör arayışına girer. Efsun’un hastalığı herkesi mutsuz etse de bu durumu fırsata çevirmeyi düşünen kötü niyetli bir tek kişi vardır. Hülya Efsun’un hastalığını bahane edip tekrar, kovulduğu Mehmet Emir’in köşküne döner. Hülya’nın planı Efsun’un sağlığına kavuşması dahilindedir ancak Mehmet Emir tüm varlığını kendisine devrederse!

Haberin Devamı

Oyuncu Kadrosu:

Ateş-Keremcem

Başarılı bir avukat. İş dünyasının önemli isimlerinden Mehmet Emir Atahan’ın sağ kolu. Ateş göründüğü gibi biri değil aslında. Kalbinin derinliklerinde sakladığı bir sırrı var. Atahan ailesiyle ilişki kurmasının sebebi de bu sırra dayanıyor.

Bahar-Ezgi Asaroğlu

21 yaşında dünya güzeli bir kız. İncelikli, samimi, iyi niyetli. İnsanları mutlu etmekten hoşlanıyor. Bahar aslında Mehmet Emir Atahan’ın kızı. Ne annesi Hasret’i, ne de gerçek babası Mehmet Emir’i tanıyor. Dedesi Yusuf’un doğar doğmaz emanet ettiği Nuran ve İlyas’la birlikte yaşıyor. Nuran’ı annesi, İlyas’ı da babası biliyor. Bir de ailenin öz kızı Efsun var tabi aynı çatı altında… Kendine ait hayatın ancak kıyısında kalabiliyor Bahar. Hayatını çalan kız kardeşi Efsun ve üvey annesi Nuran yüzünden…

Efsun-Ceren Moray

21 yaşında. Hoş, dikkat çekici bir kız. Oldukça da havalı. Hırslı ve oldukça bencil bir kız Efsun. Gerektiğinde rakibini yok etmekten çekinmeyecek kadar da gözü kara. Rahat bir hayata kavuşmak istiyor. Bunu da parayla yapabileceğini biliyor. Söz konusu Bahar’ın hayatını elinden almak olunca da vicdan azabı çekmiyor, Efsun. Sebebi belli. Bahar’ın parada pulda gözü yok. Ona tepsi içinde sunsalar o elinin tersiyle iter hepsini. Oysa Efsun zenginliğe, ihtişama, parıltıya bayılıyor.

Haberin Devamı

Mehmet Emir Atahan-Sinan Albayrak

45 yaşında. Hoş bir adam. İyi niyetli, sabırlı ve disiplinli. Aile şirketini başarıyla yönetiyor. Efsun’un Mehmet Emir için anlamı büyük. Mehmet Emir hem kaybettiği aşkından bir iz bulduğu için seviniyor, hem de kendi kanından evladının sevgisini tadacağı için heyecanlanıyor. Gerçek kızının Bahar olduğunu bilmeden.

Hasret-İclal Aydın

Bahar’ın gerçek annesi... Mersin’li bir toprak ağası olan Yusuf’un tek evladı. İstanbul’da üniversite kazandığında Yusuf herkesin sözüne karşı çıkıp, “Ben kızıma güveniyorum” diyerek İstanbul’a göndermiş Hasret’i. Hasret de babasının yüzünü kara çıkarmamış ilk yıl. Ama sonra Mehmet Emir’le tanışmış ve birbirlerine aşık olmuşlar.Hasret güzel, ayakları yere basan, cesur, öz güveni yüksek ve gururlu bir kadın... Hayata karşı kaldırdığı bütün kalkanları önce Efsun sonra da Mehmet Emir karşısında iniyor bir bir.

İlyas-Süleyman Atanısev

Hayatta dikiş tutturamamış biri. Yusuf, Bahar’ı ona emanet ettikten sonra defalarca çeşitli işlere girdiyse de parayı batırmış hep. İşi gücü olmadığı için Yusuf’un gönderdiği parayla geçiniyor. Duygusal bir adam İlyas. Karısı ve kızının istekleri arasında kaybolan biri. Kendi düşüncelerini dillendiremiyor çoğu kez. Bahar’a yakınlık gösteriyor, üveylik çektirmemek için kızın arkasında duruyor.

Haberin Devamı

Sultan-Oya Başar

Nuran'ın ablası Sultan, elli yaş civarında, sert görünümlü bir kadın. Yüzüne bakıldığında gençliğinde de ne kadar güzel olduğunu anlamak hiç de zor değil. Şimdi de hâlâ havalı ve alımlı ama yüzünde hep bir kırgınlık, hep bir öfke var. Bu öfkenin sebebi de acılarla, hayal kırıklığıyla, mücadeleyle geçmiş koskoca bir hayat.