Gündem O Hayat Benim 58. bölümde büyük sır açıklandı mı?-izle

O Hayat Benim 58. bölümde büyük sır açıklandı mı?-izle

12.06.2015 - 14:32 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi O Hayat Benim 58. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Sultan'ın planları işe yaradı. Efsun'un gerçek kimliği ortaya çıktı mı? İşte, O Hayat Benim son bölüm ve ipuçları..

O Hayat Benim 58. bölümde büyük sır açıklandı mı-izle

O Hayat Benim 58. bölümde heyecan doruktaydı. Son bölümü heyecanla beklenen dizide neler oldu? O Hayat benim son bölüm ve tüm detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sultan'ın sinsi ama bir o kadarda akıllı planı amacına ulaşmış, Hülya tımarhaneye kapatılmıştır.
Bahar ve Ateş cephesinde sular durulmaz ve ayrılık rüzgarları esmeye başlar. Fulya, Mehmet Emir’i kaybetmemek için bu güne kadar ettiği yeminlerden geri döner. Beyza’nın kaybettiği CD tehlikeli bir yolculuğa çıkar.
Bu yolculuk sonunda CD’nin içindeki tüm sırların ortaya dökülmesi ve Efsun’un gerçek kimliğinin ortaya çıkması kaçınılmazdır. Talihsizliklerin peşini bırakmadığı Sakine hayatının en büyük hatasını yaparak, Mehmet Emir’i telefonla arar ve ailenin en büyük sırlarından birini ifşa eder.
Şimdi Efsun ve gerçek ailesinin hayatları geri dönülmez bir yol ayrımındadır.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM 58. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Efsun’un hayatı şimdi başkalarının elindedir; Mehmet Emir, Hülya ve Arda. Mehmet Emir’in yüreğindeki evlat sevgisi ağır basıp, tüm varlığını bir kalemde gözden çıkarabilecek midir?

Hülya her ne kadar abisini köşeye sıkıştırmış olsa da onunla aynı fikirde olmayan biri vardır; oğlu Arda. Arda’nın araya girmesi ile Hülya’nın tüm planları tersine döner ve bulunan donör kendi şartlarını ortaya sürer. Şimdi av avcı, avcı da av olmuştur.

Hülya ailesini korumak için bir takım önlemler alırken Sultan da boş durmaz. Onun da Hülya’ya vermeyi düşündüğü büyük bir ders vardır. Efsun’un hayatı üzerine kumar oynayan Hülya bir anda kendisini yaşam ile ölüm arasında bulur.