Gündem O Hayat Benim 61. bölüm yeni sezonda fragmanında büyük sır-izle

O Hayat Benim 61. bölüm yeni sezonda fragmanında büyük sır-izle

04.09.2015 - 15:58 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim yeni sezon için ilk fragmanını yayınladı. 61. bölümü ile çok yakında izleyicisiyle buluşacak olan O Hayat Benim'de sürpriz gelişmeler izleyiciyi bekliyor. Efsun ve Bahar arasındaki sır açığa çıkıyor. O Hayat Benim 61. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

O Hayat Benim 61. bölüm yeni sezonda fragmanında büyük sır-izle

Fox TV'nin yapımcılığını Pastel Film'in yaptığı ve geçen sezon başrol oyuncusu 'Yeşim Ceren Bozoğlu'nun kadrodan ayrılmasıyla sıkça gündeme gelen dizisi 'O Hayat Benim' yeni sezona hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Başrollerinde; Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, İclal Aydın, Oya Başar gibi isimlerin yer aldığı dizi Eylül ayında 3. sezonuyla ekranda olacak. Dizinin yayınlanan tanıtım fragmanında; Bahar, Efsun'a gerçekleri öğrendiğini söylüyor.

O HAYAT BENİM 3. SEZON TANITIMI

SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Konağın bahçesinde Yusuf Erkıran’ın cesedi bulununca, Mehmet Emir ve Hülya zan altında kalırlar. Gelişmeler Gelincik yokuşunda yaşayanlarda şok etkisi yaparken, Bahar’ın cinayet ile ilgili olarak polise gitmesinden çekinen Sultan, akıllara durgunluk veren bir önlem alır. Oysa Bahar ve Ateş’i bekleyen çok daha büyük bir sorun vardır.

Mehmet Emir ve Hülya cinayet zanlısı olarak hakim karşısına çıkarılırlar. Efsun, hastalığı sırasında kendisini iyileştirmek için servetini feda etmiş olan Mehmet Emir’in cinayetle suçlanmasına, hüküm giymesine göz mü yumacaktır, yoksa gerçekleri itiraf mı edecektir?