Gündem O Hayat Benim 65. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

O Hayat Benim 65. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

12.10.2015 - 10:45 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisinde Efsun ve Bahar'ın karşılaşması heyecanlı dakikalar yaşattı. O Hayat Benim 65. bölüm fragmanını da yayınladı. İşte tüm detaylar..

O Hayat Benim 65. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

O Hayat Benim 64. bölümde heyecan doruktaydı. Son bölüm ile büyük merak uyandıran dizide bu hafta Efsun ve Bahar yüzleşti. Efsun yakalandı. Peki Bahar'ın hayatı bundan sonra nasıl değişti? İşte son bölümden detaylar ve 65. yeni bölüm fragmanı..
Efsun, Bahar’ın kendisini affettiğini düşünüp ona sığındığı sırada yakalanır. Efsun artık yaptıklarının bedelini ödeyecektir. Ancak ödeyeceği bedel çok ama çok ağır olacaktır.
Bahar için ise her şey üst üste gelmeye devam ediyordur. Ateş bir oğlu olduğu gerçeğini istemeyerek de olsa Bahar’dan saklamıştır ama gerçekler önünde sonunda ortaya çıkmaya mahkûmdur. Bahar bu zor gününde kendisine sahip çıkan anne ve babasını sonunda kabul edecek midir?
O HAYAT BENİM'DE AYRILIK!
FOX ekranlarında yayınlanan başrollerini Keremcem ve Ezgi Asaroğlu'nun paylaştığı sevilen dizide bir ayrılık yaşandı.
Dizide Mücella karakterini canlandıran Zeynep Eronat diziden ayrıldı.
Eronat'ın 2.sezonun ortalarında dizide rolünün sönük kaldığı bu yüzden diziden ayrılmak istediği haberleri çıkmıştı.

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU

Ateş
Keremcem
Başarılı bir avukat. İş dünyasının önemli isimlerinden Mehmet Emir Atahan’ın sağ kolu. Ateş göründüğü gibi biri değil aslında. Kalbinin derinliklerinde sakladığı bir sırrı var. Atahan ailesiyle ilişki kurmasının sebebi de bu sırra dayanıyor.
Bahar
Ezgi Asaroğlu
21 yaşında dünya güzeli bir kız. İncelikli, samimi, iyi niyetli. İnsanları mutlu etmekten hoşlanıyor. Bahar aslında Mehmet Emir Atahan’ın kızı. Ne annesi Hasret’i, ne de gerçek babası Mehmet Emir’i tanıyor. Dedesi Yusuf’un doğar doğmaz emanet ettiği Nuran ve İlyas’la birlikte yaşıyor. Nuran’ı annesi, İlyas’ı da babası biliyor. Bir de ailenin öz kızı Efsun var tabi aynı çatı altında… Kendine ait hayatın ancak kıyısında kalabiliyor Bahar. Hayatını çalan kız kardeşi Efsun ve üvey annesi Nuran yüzünden…
Efsun
Ceren Moray
21 yaşında. Hoş, dikkat çekici bir kız. Oldukça da havalı. Hırslı ve oldukça bencil bir kız Efsun. Gerektiğinde rakibini yok etmekten çekinmeyecek kadar da gözü kara. Rahat bir hayata kavuşmak istiyor. Bunu da parayla yapabileceğini biliyor. Söz konusu Bahar’ın hayatını elinden almak olunca da vicdan azabı çekmiyor, Efsun. Sebebi belli. Bahar’ın parada pulda gözü yok. Ona tepsi içinde sunsalar o elinin tersiyle iter hepsini. Oysa Efsun zenginliğe, ihtişama, parıltıya bayılıyor.
Mehmet Emir Atahan
Sinan Albayrak
45 yaşında. Hoş bir adam. İyi niyetli, sabırlı ve disiplinli. Aile şirketini başarıyla yönetiyor. Efsun’un Mehmet Emir için anlamı büyük. Mehmet Emir hem kaybettiği aşkından bir iz bulduğu için seviniyor, hem de kendi kanından evladının sevgisini tadacağı için heyecanlanıyor. Gerçek kızının Bahar olduğunu bilmeden.
Sultan
Oya Başar
Nuran'ın ablası Sultan, elli yaş civarında, sert görünümlü bir kadın. Yüzüne bakıldığında gençliğinde de ne kadar güzel olduğunu anlamak hiç de zor değil. Şimdi de hâlâ havalı ve alımlı ama yüzünde hep bir kırgınlık, hep bir öfke var. Bu öfkenin sebebi de acılarla, hayal kırıklığıyla, mücadeleyle geçmiş koskoca bir hayat.