Gündem O Hayat Benim 75. bölümde heyecan doruktaydı - izle

O Hayat Benim 75. bölümde heyecan doruktaydı - izle

02.01.2016 - 12:07 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim dün akşam 75. bölüm ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı O Hayat Benim'de Ateş, Bahar'ı şaşırtan bir açıklama yaptı. O Hayat Benim son bölümde yaşananlar haberimizde.

O Hayat Benim 75. bölümde heyecan doruktaydı - izle

Ateş, oğlunun sağlığını ve mutluluğunu düşünerek Arzu ile evlenmeye karar vermiştir. Bahar ise bu kez hayatının parmaklarının ucundan kayıp gitmesine seyirci kalmak istemiyordur. Ateş için mücadele etmeye kararlıdır ve bu yüzden her şeyi göze alıp İsviçre’ye doğru yola çıkar.

Haberin Devamı

Fakat Arzu, Bahar’ın Ateş’e ulaşmasını engellemek için ne gerekiyorsa yapacaktı.Hülya’nın eline geçen küpe, konak içindeki güç savaşında yeni bir cephe açar.Efsun ve Sultan’a karşı yeni kozunu kullanan Hülya’nın planlarını bozan ise Fulya’nın her şeyi öğrenmesi olur. Fulya bütün sırları ortaya dökmeye kararlıdır.Ayhan’ın annesiyse polisin soruları ve çevreden duydukları sonrası oğlunu Salih’in öldürdüğünü düşünmeye başlamıştır.

Yaşlı kadının polise gitmesinden korkan Salih, köşeye sıkıştıkça artık sadece kendini kurtarmak derdindedir. O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.15'te FOX'ta ekrana geldi.

O HAYAT BENİM 75. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar, Ateş’in gidişiyle hayatının ışığını yitirmiştir sanki... Kör kuyulardayken Mehmet Emir kızına kol kanat gerer. Ancak Hülya, Bahar’ın geçmişte Yusuf Erkıran’la ilgili sırrı saklamış olmasını kabul etmeye hazır değildir. Bahar sonunda onların günahlarını, ikiyüzlülüklerini de bir tokat gibi suratlarına çarpar. Ve bir yangın Efsun’la Bahar’ı alev alev yakar!

Haberin Devamı

Kimse masum değildir.Gerçekler bir bir ortaya çıkmaya devam eder. Efsun’a hapishanede hayatı dar edenin, canına kast edenin Bahar değil Hülya olduğu daha fazla saklı kalmaz. Bunu duyan Sultan, Hülya’ya çok büyük bir ceza verecektir. Ateş’in döneceği umudunu hiç kaybetmeyen Bahar ise aldığı haberle bir kez daha paramparça olur.

Yazarlar