Gündem O Hayat Benim 76. bölüm fragmanında kötü sürpriz - izle

O Hayat Benim 76. bölüm fragmanında kötü sürpriz - izle

08.01.2016 - 09:55 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim 76. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde Efsun'un hayatını değiştirecek bir sır ortaya çıkıyor. Bahar ise hiç beklemediği bir durumla karşılaşıyor. O Hayat Benim 76. bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde.

O Hayat Benim 76. bölüm fragmanında kötü sürpriz - izle

Yeni bölümü ile 10 Ocak Pazar akşamı FOX TV'de izleyici karşısına çıkacak olan O Hayat Benim yeni bölümde yaşanacaklar haberimizin detayında..

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM 76. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fulya’nın sözleri Mehmet Emir’in kafasında yankılanıp durmaktadır ama hastalık bedenini ve zihnini çoktan ele geçirmiştir artık. Geriye tek bir çare kalmıştır. Hayati tehlikeye rağmen ameliyat!

Herkesin hayatına bir şekilde temas eden bu ameliyat, Bahar için de beklenmedik gelişmeleri beraberinde getirir.Kısmetsizler Mahallesinde ise bir cenaze kalkar. Bu ölümle üstü çok uzun zamandır örtülü kalmış sırlar gün yüzüne çıkar.

Ganimet ve İlyas arasındaki büyük sır, Efsun’un hayatını da doğrudan etkileyecektir. Ancak Ganimet hiç ummadığı bir tehditle karşı karşıya kalır… Salih kendi paçasını kurtarmak için Hülya’yla işbirliğine giderken, Sultan bu ihanet karşısında sessiz kalmaz. Fakat Hülya çaresiz kaldığı noktada öyle birinden yardım ister ki...Artık hiçbirinin hayatı eskisi gibi olmayacaktır!

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM 76. BÖLÜM FRAGMANI

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ateş, oğlunun sağlığını ve mutluluğunu düşünerek Arzu ile evlenmeye karar vermiştir. Bahar ise bu kez hayatının parmaklarının ucundan kayıp gitmesine seyirci kalmak istemiyordur. Ateş için mücadele etmeye kararlıdır ve bu yüzden her şeyi göze alıp İsviçre’ye doğru yola çıkar.

Fakat Arzu, Bahar’ın Ateş’e ulaşmasını engellemek için ne gerekiyorsa yapacaktı.Hülya’nın eline geçen küpe, konak içindeki güç savaşında yeni bir cephe açar.Efsun ve Sultan’a karşı yeni kozunu kullanan Hülya’nın planlarını bozan ise Fulya’nın her şeyi öğrenmesi olur. Fulya bütün sırları ortaya dökmeye kararlıdır.Ayhan’ın annesiyse polisin soruları ve çevreden duydukları sonrası oğlunu Salih’in öldürdüğünü düşünmeye başlamıştır.

Yaşlı kadının polise gitmesinden korkan Salih, köşeye sıkıştıkça artık sadece kendini kurtarmak derdindedir.