Gündem O Hayat Benim 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - izle

O Hayat Benim 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - izle

10.04.2016 - 23:32 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim pazar akşamına sürpriz bir bölümle gelecek. İzleyicilerin merakla beklediği O Hayat Benim 90. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Heyecanın dorukta olduğu O Hayat Benim dizisinde neler olacağı heyecanla bekleniyor. İşte O Hayat Benim son bölüm ve yeni bölüm fragman haberi.

O Hayat Benim 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı - izle

O Hayat Benim dizisinde son bölümde heyecan doruktaydı. Baş rollerinde en önemli isimlerden biri olan Kerem Cem ve usta yönetmen Hamdi Alkan farkı ile O Hayat Benim dizisi rekordan rekora koşmaya devam ediyor. İşte O Hayat Benim 89. son bölümü haberimizden takip edebilirsiniz...

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM ÖZETİ

Boğaz’ın karanlık suları Ganimet ve Sultan’ı yutmuş, iki annenin çatışması sadece kendilerini değil, ailelerini de bir felaketin eşiğine getirmiştir. Efsun’la Arda’nın öpüştüğünü gören Hülya ise öfkesini dizginleyemiyordur artık.

Hem Atahanların konağı hem de Kısmetsiz Mahallesi savaş alanına dönmüşken, defilede yaşanan olaylar da L’Efsun için beklenen sonuçları vermez.

Beklenmedik Öpücük

Yeni bir atağa ihtiyacı vardır Efsun’un. Ve Zeynep de bu oyunun merkezinde yer almaktadır. Zeynep’le arası açılan Cemal ise Müge’nin şoförü olarak konağa adımını atmıştır.

Yüzüne Su Döktü

Atahanların arasındaki tek yeni yüz o değildir. Cemre de Mehmet Emir’in yakınına, konağa kadar girmenin anahtarını bulmuştur. Herkesi karşı karşıya getiren ise Ateş’le Bahar’ın ani bir kararla, bu kez kimsenin engellemesine fırsat tanımadan evlenmeye karar vermeleri olur. O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.15'de FOX'ta.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma. O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır. Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır.

O Hayat Benim'in gizemli dünyasına hazır mısınız?

Yapımcı Firma: Pastel Film
Yönetmen : Hamdi Alkan
Yapımcı: Yaşar İrvül
Senaryo Süpervizörü: Esin Gök
Senarist: Can Sinan- Ali Ercivan- Serdar Soydan

O Hayat Benim 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı - izle

DİZİDE OYA BAŞAR FARKI

Oya Başar (d. 11 Şubat 1956, İstanbul), Türk komedyen, sinema ve tiyatro oyuncusu.Yaklaşık 8 yaşında İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları'na giren Oya Başar, İstanbul'da eğitimini tamamladıktan sonra, çeşitli tiyatrolarda çalıştı. Devekuşu Kabare başta olmak üzere İstanbul Tiyatrosu ve Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu gibi daha birçok tiyatroda çalıştı. Televizyon dizileri yaptı. Ardından Levent Kırca ile adlarını taşıyan tiyatro kuruldu. Kariyerinde önemli bir yere sahip 1986 yılında başlayan Olacak O Kadar televizyon dizisinde de eşi ile birlikte oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak çalıştı. 2007 yılında yakalandığı meme kanseri hastalığı sonrası çalışmalarına ara vermeyen Başar, hastalığını atlatmıştır. Son dönemde Şehir tiyatrolarına tekrar dönerek, müzikal oyun Yedi Kocalı Hürmüz oyununu oynadı. Oya Başar, TV ve tiyatro çalışmalarına aktif olarak devam etmektedir.

Haberin Devamı

Levent Kırca ile 1985 yılında evlenen Oya Başar'ın bu evliliğinden Umut Kırca ve Ayşe Kırca isimli iki çocuğu vardır. 2000 yılında boşanma kararı almış Kırca ve Başar çifti, 2001 yılında tekrar evlenmiş ancak 2005 yılında tekrar boşanmışlardır. 2015 yılında eski eşi Levent Kırca'nın vefatının ardından "Benim onunla 35 yılım geçti. Hayatımın 35 yılı gitti" demiştir.
1966 Oduncunun Çocukları Hemşire İlk sinema filmi.
1974 Canavar Cafer Gazete Çalışanı
1976 Analar Ölmez Öğretmen
1976 Bitmeyen Şarkı Nebahat
1976 Bulunmaz Uşak
1976 Kaybolan Saadet Sevim
1976 Lüküs Hayat Hizmetçi
1976 Mahallede Şenlik Var
1976 Zühtü (I) Döndü
1977 Kördüğüm Emine
1977 Ne Zaman Geleceksin
1977 Sen Ve Ben
1977 Vahşi Sevgili Fadimenin Kardeşi
1978 Neşeli Günler Ayşen Gruda Seslendirmesi
1979 Çilekeş Suna
1982 Berduşlar Nesrin
1982 Gözüm Gibi Sevdim Ayşe
2001 Son Necla Fidan
2002 Şeytan Bunun Neresinde
2015 Yusuf Yusuf Kadriye