Gündem O Hayat Benim 92. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

O Hayat Benim 92. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

27.04.2016 - 11:52 | Son Güncellenme:

Pazar akşamı ekrana gelecek olan O Hayat Benim dizisinde heyecan dorukta. Heyecanla beklenen O Hayat Benim 92. yeni bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. Arda, Efsun’un geri dönmesi için varını yoğunu ortaya koyar. İşte O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı ve özeti...

O Hayat Benim 92. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta

O Hayat Benim'de bu hafta neler olacak? sorusu merak konusu oldu. En son yayınlanan O Hayat Benim'de yine ekranlara damga vurmuştu. Fox TV'de yayınlanmaya başlanan Türk televizyon dizisi olan O Hayat Benim 'in Yönetmenliğini 30. bölüme kadar Hülya Bilban, 31. bölümden itibaren Hamdi Alkan üstlenmiştir. Başrolleri Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem paylaşmaktadır. O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.15'de FOX'ta.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Arda, Efsun’un geri dönmesi için varını yoğunu ortaya koyar. Bahar da ona destek verir elinden geldiğince... Ancak Efsun’un önünde yepyeni ve büyük başarılarla dolu bir hayat fırsatı vardır. Kim bunu kolay kolay geri çevirebilir ki? Efsun’la Arda’nın hangi şartlarda evlendiğini ve Arda’nın işlediği cinayeti öğrenen Cevriye artık patlamaya hazır bir bombadır. Kısmetsizler Mahallesi’nde Sultan’a karşı bir cephe oluşur. Sırlar uzun süre saklı kalamaz artık! Gerçeklerle yüzleştiğinde Zeynep’in yaşayacağı yıkım, herkesin hayatını etkileyecektir. Kenan ise Cemre’nin oğlunu elinden almıştır. Gerçeği Mehmet Emir’e anlatmak Cemre için bir çıkış yolu mudur, yoksa Toprak’ı ilelebet kaybetmek anlamına mı gelecektir? O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.15'de FOX'ta.

Haberin Devamı

O Hayat Benim 92. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta

O HAYAT BENİM 92. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

O HAYAT BENİM DİZİSİ HAKKINDA

Mehmet Emir ve Hasret birbirine aşık iki gençtir. Ancak Hasret’in babası Yusuf, evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamileliği de ortaya çıkınca çıldırır ve iki genci ayırır, Mehmet Emir’ e de Hasret’in öldüğünü söyler.

Hasret doğum yapınca bebek elinden alınır. Yusuf, bebeği büyütmesi için yardımcısı İlyas’a teslim eder. Adı Bahar olur, İlyas’ın Efsun adında bir bebeği daha vardır. İlyas ve karısı Nuran, Efsun ve Bahar’ı kardeş gibi büyütürler.

Aradan yirmi yıl geçer. Yusuf vicdan azabıyla Bahar’ı babası Mehmet Emir’e götürmeye karar verir. Gecekonduda büyüyen Bahar ‘gerçek hayatına’ kavuşacaktır nihayet. Hayal bile edemeyeceği servetin tek varisidir. Bahar Köşklerde oturacak, yatlarda gezecek, en iyi okullarda okuyacaktır… Kısaca parıltısıyla göz kamaştıran o hayat’ın sahibi olacaktır. Ancak kader buna izin vermemektedir, her şey bir anda ters yüz olur. Artık sadece Bahar’ın değil kimsenin ‘hayat’ı eskisi gibi olmayacaktır.

DİZİDE EZGİ ASAROĞLU FARKI

O Hayat Benim 92. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta

Ezgi Asaroğlu (d. 18 Haziran 1987, İzmir) Türk sinema ve TV oyuncusu.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Anabilim Dalı'nda lisans yapan oyuncu, ilk çıkışını 2004 yılında aynı zamanda ilk TV deneyimi olan "Bir Dilim Aşk" adlı dizi ile yaptı. Takip eden yıllarda kariyerine çeşitli dizi (Menekşe ile Halil, Hatırla Sevgili, Gece Sesleri, Binbir Gece...) , kısa metraj film (ödüllü What's Love Doing in the Mountains) ve reklam projeleriyle devam eden oyuncunun ilk sinema tecrübesi, 2007 yılında çekilmeye başlanan Avusturya-Fransa ortak yapım ödüllü film For a Moment Freedom (2008) ile oldu. 30 uluslararası ödülü olan filmde canlandırdığı karakterle yurtdışında da başarı kazanan, birçok sinema eleştirmeni ve yazarının dikkatini çeken Ezgi Asaroğlu, filmin 2010 Oscar Ödülleri için Avusturya’nın Oscar aday adayı olması ile kariyerine artı kattı. Asaroğlu, “Kampüste Çıplak Ayaklar” ve "Acı Aşk" filmlerinin ardından, En Mutlu Olduğum Yer filmi ile bir kez daha beğeni topladı . Leyla ile Mecnun dizisi sonrasında Yağmurdan Kaçarken dizisiyle televizyon ekranlarında; Aşk Kırmızı , Cennetten Kovulmak , Sağ Salim 2 gibi sinema filmleriyle de beyazperdedeki yerini korudu. Aşk Kırmızı filmiyle oyunculuğuna dair aldığı övgüler artarken, başrolünü üstlendiği bir diğer film Cennetten Kovulmak da 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde "En iyi film Ödülü"nü aldı. En son sinema filmi Sağ Salim 2 gişedeki başarısına devam ederken, ünlü oyuncu O Hayat Benim adlı yeni dizisinin çekimlerine başladı. Dizi, her Pazar 19:30'da Fox ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam etmekte.