Gündem O Hayat Benim 96. yeni bölüm fragman öncesi final açıklaması!

O Hayat Benim 96. yeni bölüm fragman öncesi final açıklaması!

25.05.2016 - 10:26 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim'de 96. yeni bölüm fragmanı heyecanı başladı. Merakla beklenen O Hayat Benim yeni fragmanından henüz ses yok. Son bölümde hatırlarsanız, Affan’ın Efsun’a açtığı savaş heyecan yaratmıştı. İşte O Hayat Benim yeni bölüm özeti.

O Hayat Benim 96. yeni bölüm fragman öncesi final açıklaması

O Hayat Benim, 16 Şubat 2014'ten itibaren yayın hayatına geçen O Hayat Benim izleyicilerle buluştu.Yönetmenliği, Hamdi Alkan'ın yaptığı, Senaristiği Yekta Torun ve Melis Başar 'ın üstlendiği baş rollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak, Ahu Sungur, Oya Başar, İclal Aydın, Zerrin Sümer ve Süleyman Atanısev'in paylaştığı dizininin ilk yayın tarihi 16 Şubat 2014 olan, Fox TV ekranlarında yayınlanan Türk televizyon dizisi.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM FİNAL Mİ YAPACAK?

Ünlü oyuncu Keremcem, önceki akşam Etiler’de objektiflere takıldı. Rol arkadaşı Sinan Albayrak’ın kafesine uğrayan oyuncu, rol aldığı ‘O Hayat Benim’ dizisinin yakında final yapacağını söyledi.

O HAYAT BENİM 96. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Tehlike devam etmektedir! Affan’ın Efsun’a açtığı savaş da öyle... Ve herkesi biraraya getiren cenaze tansiyonu iyice yükseltir. Her şeyin arkasında Affan’ın olduğunu polis de öğrenir ama bu güçlü ve karanlık adama dokunmak kolay değildir. Kısmetsizler Mahallesi halkı kendi intikamlarını kendileri almak zorundadır! Ateş cezaevinde karşısına çıkıp babası olduğunu iddia eden adama inanmaz. Ama gerçekler önüne bir duvar gibi dikilmektedir. Ateş tam yirmi dört sene sonra babasını bir kez daha kaybetmek üzeredir. Bahar’ın getirdiği acı haber de Ateş’i yıkan son darbe olur. O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar akşamı FOX'ta.

Haberin Devamı

O Hayat Benim 96. yeni bölüm fragman öncesi final açıklaması

O HAYAT BENİM KONUSU

Mehmet Emir ve Hasret birbirine aşık iki gençtir. Ancak Hasret’in babası Yusuf, evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamileliği de ortaya çıkınca çıldırır ve iki genci ayırır, Mehmet Emir’ e de Hasret’in öldüğünü söyler.

Hasret doğum yapınca bebek elinden alınır. Yusuf, bebeği büyütmesi için yardımcısı İlyas’a teslim eder. Adı Bahar olur, İlyas’ın Efsun adında bir bebeği daha vardır. İlyas ve karısı Nuran, Efsun ve Bahar’ı kardeş gibi büyütürler.

Aradan yirmi yıl geçer. Yusuf vicdan azabıyla Bahar’ı babası Mehmet Emir’e götürmeye karar verir. Gecekonduda büyüyen Bahar ‘gerçek hayatına’ kavuşacaktır nihayet. Hayal bile edemeyeceği servetin tek varisidir. Bahar Köşklerde oturacak, yatlarda gezecek, en iyi okullarda okuyacaktır… Kısaca parıltısıyla göz kamaştıran o hayat’ın sahibi olacaktır. Ancak kader buna izin vermemektedir, her şey bir anda ters yüz olur. Artık sadece Bahar’ın değil kimsenin ‘hayat’ı eskisi gibi olmayacaktır.