Gündem O Hayat Benim 105. bölüm fragmanında Bahar'ın zor anları!

O Hayat Benim 105. bölüm fragmanında Bahar'ın zor anları!

08.10.2016 - 20:48 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan Pazar akşamlarının fenomeni haline gelen O Hayat Benim dün akşam ekrana nefes kesen bir bölümle geldi. Dün akşam ekrana gelen O Hayat Benim son bölüm ardından 105. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. O Hayat Benim 105. bölümde Bahar'ın silahla alıkonulması Ateş ve Bahar arasındaki buzları eritti.

O Hayat Benim 105. bölüm fragmanında Baharın zor anları

İzleyicinin merakla beklediği dizi O Hayat Benim'in yeni bölümü ile ilgili tüm detayarı bu haberimizde bulabilirsiniz. O Hayat Benim’de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık olmaya devam ediyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıktıkça herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanmaya devam edecek.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moran, Sinan Albayrak, İclal Aydın, Süleyman Atanısev ve Oya Başar’ın paylaştığı O Hayat Benim’in 104. yeni bölümü ile 9 Ekim 2016 Pazar akşamı saat 20:00'da Fox Tv'deydi.

O HAYAT BENİM 104. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar, Zühal’in yalanlarını öğrenmiştir ve Efsun’la Sultan’ın bu yalana ortak olduklarından emindir. Bahar şüphesinin peşinden ilerlerken, Ateş de onu yalnız bırakmamaya kararlıdır. Çocuklarına ne olduğunu öğrenmeden ikisi de vazgeçmeyecektir. Fakat Ateş her an Bahar’ın yanında olmak isterken, Kenan’a açtığı savaştaki avantajını kaybetmekten kaçamaz. Sırlar ortaya çıkarken, Kenan artık Ateş’e karşı harekete geçecektir. Kenan’ın konaktan biriyle irtibat halinde olduğunun öğrenilmesi, Hülya ile Efsun’u da tehlikeli bir yalanın peşine düşürür. Yaklaşan yüzleşme, büyük bir savaşın da başlangıcı olacaktır. Efsun kendini dört bir yandan kritik oyunların ortasında bulur. Evliliğini yıkabilecek bir sırla artık yüzleşmek zorundadır.

O HAYAT BENİM 105. BÖLÜM FRAGMANI