Gündem O iş adamı 15 yıl önce 1500 kız öğrenciyi uyuşturucudan nasıl kurtardı?

O iş adamı 15 yıl önce 1500 kız öğrenciyi uyuşturucudan nasıl kurtardı?

30.05.2017 - 14:49 | Son Güncellenme:

Moral FM’de her hafta Salı günleri 17.00’de canlı olarak yayınlanan ve eğitimci - yazar Ömer Ekinci’nin hazırlayıp sunduğu “Ömer Ekinci ile Neden Olmasın?” programına bu hafta gündemi sarsacak bir isim konuk oluyor.

O iş adamı 15 yıl önce 1500 kız öğrenciyi uyuşturucudan nasıl kurtardı

“Türkiye’de uyuşturucu nasıl gitgide yaygınlaştı? Bu mesele nasıl ve ne zaman başladı?” sorularına cevap verecek olan konuk önemli bir işadamı. Bugün değil bundan tam 15 sene önce kızının okulunda uyuşturucu maddeler ile tanıştığını fark eden işadamı okula nasıl baskın yaptı? Okulda arama yapmaya yönetimi ve emniyeti nasıl ikna etti? Okul yönetimi ve emniyet bu zoraki aramada hangi şok edici gerçeklerle karşılaştı? Tüm bu soruların cevaplarını 30 Mayıs Salı günü saat 17.00’de Moral FM (105.0) ve moralfm.com.tr’de Ömer Ekinci ile Neden Olmasın programında bulacaksınız.

Haberin Devamı

Türkiye’de okullara sızan uyuşturucu gerçeğini, bu gerçeği ilk fark edip kızını ve dolayısıyla 1500 öğrenciyi bu felaketten kurtaran, sonrasında da 15 yıldır bu durumla mücadele eden başarılı iş adamının anlatacakları bugün çocukları okullarda öğrenci olan yüzbinlerce anne-babaya ışık tutacak.

“Ömer Ekinci ile Neden Olmasın?” her Salı 17.00 - 18.00 arası Moral FM’de SefaMerve.com’un katkılarıyla yayınlanıyor. Programda girişimcilik, eğitim, kişisel gelişim, aile, motivasyon ve kariyer konuları işleniyor.