Cadde O Ses Türkiye'de finale çıkan isimler çok konuşulacak!

O Ses Türkiye'de finale çıkan isimler çok konuşulacak!

16.02.2015 - 10:19 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye'de nefesler tutuldu. Tv8 ekranının heyecan dolu yarışması O Ses Türkiye'de bu akşam büyük final var. Finale çıkmaya hak kazanan 4 finalistin kıyasıya rekabeti herkesi ekrana kilitleyecek.

O Ses Türkiyede finale çıkan isimler çok konuşulacak

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye’de büyük final adım adım yaklaşırken, yarışmacılar yarı finallerde performanslarını sergilediler. O Ses Türkiye’de yarı final eşleşmeleri heyecanı devam ediyor.
Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş ve Mazhar Alanson ile Özkan Uğur’un takımlarından başarılı yarışmacılar programda canlı yayında sahneye çıkarak performansları sergiledi. Canlı olarak yayınlanan yarışmada izleyecilerin SMS oyları sonucunda yarı finali başarıyla geçen ve elenen yarışmacıların kim olduğu belli oldu. O Ses Türkiye’de artık final yaklaştıkça heyecan da had safhaya ulaştı.
O Ses Türkiye yarışmasında 4 isim finale giderken 4 isim de yarışmaya veda etti.
Toplam 8 yarışmacının şarkılarıyla müthiş bir mücadele verdiği yarı finallerde Ebru Gündeş’in takımından Sahil Ekmekçi, Gökhan Özoğuz’un takımından Muhammed Vanal, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur’un takımından Osman Vahit Özdal ve Hadise’nin takımından Sarper Arda Akkaya elendi.
O Ses Türkiye’de Kaya Aslantepe, Zeo Jaweed, Emrah Güllü ve Elnur Huseyinov finale adını yazdırdı.
GÖKHAN’IN BÜYÜK ZAFERİ
Gökhan Özoğuz geçen sene de O Ses Türkiye’yi kazanan jüri üyesi olmuştu. Bu sene de finalde yarışacak 4 isimden 2'si Gökhan’ın takımından oldu. Gökhan Özoğuz’un takımından olan Emrah Güllü ile Kaya Aslantape bu akşam büyük finalde yarışacak ve birincilik mücadelesi verecek.
O Ses Türkiye Çarşamba Final bölümüyle TV8 ekranlarında…

Haberin Devamı

İşte Finale çıkan isimler ve hikayeleri: