Cadde O Ses Türkiye son bölümde heyecan dorukta!

O Ses Türkiye son bölümde heyecan dorukta!

29.12.2014 - 14:08 | Son Güncellenme:

TV8'in vazgeçilmez eğlencesi O Ses Türkiye bomba etkisi yaratacak bölümler ile Pazartesi ve Salı günü ekrana geliyor. Herkes takımını belirledi...Sıra düellolarda. O Ses Türkiye'de nefes kesen düelloları sakın kaçırmayın.. O Ses Türkiye son bölüm detayları haberimizde...

O Ses Türkiye son bölümde heyecan dorukta

Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş ve Türkiye’de ilk defa tek koltukta ve tek butonu yöneten iki jüri üyesi esprisiyle Mazhar Alanson ve Özkan Uğur, yine karar vermekte zorlanırken, jürilerin aralarındaki diyaloglar izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Haberin Devamı

Geçen hafta; Mazhar Alanson ve Özkan Uğur’un takımında yer alan yarışmacılar Osman ve Serkan, düelloda 'Beni Köyümün Yağmurlarında Yıkasınlar' isimli şarkıyı seslendirdi. Mazhar Alanson ve Özkan Uğur düello sonucunda kararını Osman Vahit Özdal yönünde kullandı.

Bu hafta ise; yine birbirinden iddialı sesler yarışacak. Konser tadında gerçekleşecek olan düellolar, jüri üyelerini karar vermekte zorlarken, hangi yarışmacının O Ses Türkiye’ye devam edeceği ise büyük merak konusu.

O SES TÜRKİYE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ