Cadde O Ses Türkiye'de Yana Soloman sesiyle büyüledi!

O Ses Türkiye'de Yana Soloman sesiyle büyüledi!

04.02.2015 - 10:08 | Son Güncellenme:

TV8'in en heyecanlı yarışması O Ses Türkiye'de çapraz eşleşmeler tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden başarılı seslerin yarıştığı O Ses Türkiye'de Yana Soloman yine sahnenin tozunu attırdı. Ukrayna ve Türk ezgilerini harmanladığı müziği ile Yana Soloman tüm dikkatleri üzerine çekti. Peki O ses Türkiye son bölümde neler oldu?

O Ses Türkiyede Yana Soloman sesiyle büyüledi

O Ses Türkyi'de jüriler; Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş ve Türkiye’de ilk defa tek koltukta ve tek butonu yöneten iki jüri üyesi esprisiyle Mazhar Alanson ve Özkan Uğur, yine karar vermekte zorlanırken, jürilerin aralarındaki diyaloglar izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı..

Haberin Devamı

Yana Soloman O Ses Türkiye sahnesinde kendi ülkesine ait olan 'Verbovaya Doshchechka' isimli şarkıyı seslendirince jüri mest oldu. Gökhan, Hadise ve Ebru Gündeş'i döndürmeyi başaran Yana Soloman. O Ses Türkiye'de yoluna Gökhan Özoğuz ile devam etti...

Birebir düelloların son gününde yarışan Ayda Eravcı ve Yana Soloman kıyasıya bir mücadele sergilediler. Gökhan'ın takımında yer alan yarışmacılardan kazanan Yana Soloman oldu.

Çapraz eşleşmelerde Yana Soloman ve Asger Bagiri düellolarını gerçekleştirirken Asger %45 oy alırken, Yana %55 oy aldı. Böylece düellonun kazananı Yana Soloman oldu.