Cadde O Ses Türkiye'i kazanan isim belli oldu !

O Ses Türkiye'i kazanan isim belli oldu !

19.02.2015 - 00:28 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye, final bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. O Ses Türkiye'yi kazanan isim finalde rakipleri geride bırakan Elnur Hüseynov oldu. Emrah Güllü ile Kaya Aslantape'nin yarıştığı finalde kazanan yarışmacı, Elnur Huseyinov oldu. O Ses Türkiye Finali hakkında tüm detaylar haberimizde...

O Ses Türkiyei kazanan isim belli oldu

O Ses Türkiye'nin kazananı belli oldu. O Ses Türkiye'yi yarışmanın 1.si ilk günlerinden beri damga vuran Elnur Hüseynov oldu. Elnur Hüseyinov finalde Kaya ile yarıştı.

Haberin Devamı

TV 8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş, Hadise, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'de final gecesi yapıldı.
Hadise’nin takımından Zeo Jaweed, Ebru Gündeş’in takımından Elnur Huseyinov ve Gökhan Özoğuz’un takımından Emrah Güllü ile Kaya Aslantape'nin yarıştığı finalde kazanan yarışmacı, Elnur Huseyinov oldu.

Zeo sözleri unuttu

O Ses Türkiye yarışmasının bu sezonki son bölümü olan Final Gecesi’nde yarışmacılar birinci olmak için yarıştılar. Finale kalan Zeo, rap performansıyla yarı finalde Özgecan Aslan için bestelediği parçayı okumuş ve finale kadar gelmişti. Fakat bu sefer herkesi hayal kırıklığına uğrattı.

Final performansını sergilemek için sahneye çıkan Zeo, bir önceki gün yazdığı parçanın sözlerini unuttu. Toplamda üçüncü tekrarında parçayı söyleyip tamamlayan Zeo herkesten özür diledi.

Haberin Devamı

O Ses Türkiye’nin canlı olarak yayınlandığı final gecesinde, Zeo’nun bu hatasını jüri üyeleri ve Acun Ilıcalı nazar olarak değerlendirdi.

Bu kötü sürprizin sonucunu da oylamada yaşadı ve Zeo Jaweed elenen isim oldu. Acun Ilıcalı 'Açık söyliyeyim benim favorim sendin. İnan çok üzgünüm şu anda" diyerek elenmesinin hayal kırıklığını yaşadı.