Gündem O Ses Türkiye jürisinde kimler olacak?

O Ses Türkiye jürisinde kimler olacak?

13.07.2015 - 13:13 | Son Güncellenme:

Tv8'in izlenme rekorları kıran yarışması O Ses Türkiye yeni sezon bölümleri için jürisini belirliyor. Peki O Ses Türkiye'nin yeni jürisinde kimler olacak? Büyük bir heyecanla beklenen O Ses Türkiye ile ilgili son gelişmeler haberimizde.

O Ses Türkiye jürisinde kimler olacak

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye yarışmasında yeni sezonda değişikliğe gidiyor. Eski jüri üyelerinden Hadise, Ebru Gündeş ve Gökhan koltuklarını muhafaza edecek, ama yarışmaya geçen sene katılan Mazhar’la Özkan olmayacak. Mazhar ve Özkan kendi müzik çalışmaları dolayısıyla yeni sezonda yarışma jürisinde yer almayacaklar. Onların yerine Murat Boz görev yapacak.

Haberin Devamı

TV8'de ekrana gelen O Ses Türkiye yeni sezonda da izleyiciyle buluşacak. Milliyet’ten Ali Eyüboğlu’nun haberine göre; ‘O Ses Türkiye’ sonbaharda yeni formatıyla devam edecek. Yeni ‘O Ses Türkiye’de reytingi yüksek olan elemeler kısmı daha çok, düellolar ise minimuna inecek.

MURAT BOZ GERİ DÖNÜYOR

Eski jüri üyelerinden Hadise, Ebru Gündeş ve Gökhan koltuklarını muhafaza edecek, ama yarışmada Mazhar’la Özkan olmayacak. Onların yerine Murat Boz görev yapacak