Gündem O Ses Türkiye'nin şampiyonu o isim oldu! O Ses Türkiye'de bir ilk...

O Ses Türkiye'nin şampiyonu o isim oldu! O Ses Türkiye'de bir ilk...

05.02.2018 - 07:16 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye'nin şampiyonu dün akşam belli oldu. Gökhan Özoğuz'un takımından son ikiye kalan Lütfiye Özipek ile Yener Bulut&Ümit Durak arasında kıyasıya bir SMS yarışı yaşandı. İşte O Ses Türkiye'nin birincisi olan isim...

O Ses Türkiyenin şampiyonu o isim oldu O Ses Türkiyede bir ilk...

TV8'in heyecan dolu yarışması O Ses Türkiye'nin birincisi dün akşam yapılan final gecesinde belli oldu. Finale kalan yarışmacılar dün akşam tek tek performanslarını sergilediler..

Haberin Devamı

O Ses Türkiye final gecesinde geçen sezon Hadise'nin takımından birinci olan Dodan ve yine geçen senenin çok ses getiren yarışmacılarından biri olan Resul programa renk kattı.

O SES TÜRKİYE'DE FİNALE KALAN İSİMLER...

O Ses Türkiye'de finale kalan isimler dün akşam yapılan yarı final gecesinde belli olmuştu. Finele kalan isimler Lütfiye Özipek, Yener Bulut&Ümit Durak, Oğulcan Boğulcan, Nihat Mugil olmuştu, Aydan Kahraman ve Ceren Düzova. Sms oylarının açıklanması ile ilk elenen isimler Ceren Düzova ve Aydan Kahraman oldu. Geriye kalan dört yarışmacı arasından finalist olan iki isim ise Lütfiye Özipek ve Yener Bulut&Ümit Durak oldu.


O SES TÜRKİYE'NİN ŞAMPİYONU KİM OLDU?

O Ses Türkiye'nin bu sezonki finalinde son ikiye kalan Lütfiye Özipek ile Yener Bulut&Ümit Durak arasında daha fazla SMS alan isim Lütfiye Özipek oldu. Finalist olan iki yarışmacı da Gökhan Özoğuz'un takımdan çıktı.

Haberin Devamı

LÜTFİYE ÖZİPEK KİMDİR?

Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye yarışmasına Roxanne şarkısını seslendirerek katıldı. Lütfiye, performansıyla tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Gökhan Özoğuz'un takımında yarışmaya devam eden isim O Ses Türkiye 2018'de şampiyon olarak büyük bir başarı elde etti.

Lütfiye Özipek finalde 'Muhtemel Aşk' , 'Kimse Bilmez' ve 'Duyanlara Duymayanlara' adlı parçaları seslendirdi. İşte final anı...