Cadde O Ses Türkiye yeni bölümü ile nefes kesecek!

O Ses Türkiye yeni bölümü ile nefes kesecek!

15.12.2014 - 10:26 | Son Güncellenme:

Pazartesi ve Salı akşamlarının vazgeçilmez eğlencesi O Ses Türkiye'de ilk etap için son iki bölüm. Bu hafta Çarşamba akşamı da ekrana gelecek olan O Ses Türkiye'de heyecan dorukta. Birbirinden güzel seslerin jüri karşısında heyecan dolu dakikalar yaşadığı O Ses Türkiye'de çok eğleneceksiniz.

O Ses Türkiye yeni bölümü ile nefes kesecek

O Ses Türkiye’de jüri koltuklarında Gökhan Özoğuz, jürinin kıdemlisi Hadise, Ebru Gündeş ve Türkiye’de ilk defa tek koltukta ve tek butonu yöneten iki jüri üyesi esprisiyle Mazhar Alanson ve Özkan Uğur.

Haberin Devamı

O Ses Türkiye'de geçen hafta; yarışmacılardan Sahil Ekmekçi “Haberin Var Mı?” şarkısını seslendirdi ve programa damgasını vurdu. Sakin tavırlarıyla dikkatleri çeken yarışmacı performansından sonra “Eziz Dostum” şarkısını seslendirdi ve tüm izleyenlerin beğenisini kazandı. Tüm jüri üyelerini etkilemeyi başaran yarışmacı, Ebru Gündeş’in takımına katıldı.

O Ses Türkiye'de bu hafta ise; yine birbirinden iddialı sesler yarışacak, jüri yeleri takımlarını tamamlamak için kıyasıya mücadele edecek. Eğlenceli dakikaların yaşanacağı programda jüri üyelerinin aralarında yaptığı espriler izleyenlere kahkaha tufanı yaşatacak. O Ses Türkiye Pazartesi ve Salı TV8 ekranlarında…

O SES TÜRKİYE YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

O Ses Türkiye Performansları