Geri Dön
O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının en iyileri kimlerdi?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının en iyileri kimlerdi?

Artık ortada su götürmez bir gerçek var: Ülkece belki de en büyük ortak noktamız, O Ses Türkiye'nin yılbaşı programını seyretmek! Bu sene de çizgisini bozmayan, evde güzel bir gece vaat eden bir O Ses Türkiye izledik. Peki senenin en iyi performansları kimlerindi?

Yağız Güzel
Yağız Güzel

Bu sene de O Ses Türkiye en çok izlenen yılbaşı programı olma sıfatını kimselere bırakmadı ve yıla damgasını vurmuş sanatçıları bir araya getirmeyi başardı. Bu açıdan büyük bir tebriği hak ediyor. 'Klasik' yaratmak hiç de kolay değil çünkü. "En iyi performans kimindi?" sorusuna verilecek kesin bir cevap ise yok. Bu liste, benim ve sosyal medyanın en iyilerini içeriyor.

Haberin Devamı

Liste başında elbette Enis Arıkan var. Sertab Erener'in Eurovision şarkısı ve kareogrofisiyle katılma cesareti gösterdi ve hakkını verdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve oynadığı rollerle herkesi güldürmeyi başaran bir oyuncudan bundan farklı bir performans beklenemezdi zaten. Kendisini takip etmeyenlere şöyle anlatayım: Enis Arıkan'ın Instagram profilinin biyografi kısmında ne oyuncu, ne komedyen, ne de Instagram fenomeni yazıyor. O kendisini, "Best Model Türkiye birincisi" olarak tanıtmış. Kendisini bu yolda tebrik eder, başarılar dileriz :)

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının en iyileri kimlerdi

Bu senenin en çok dinlenen rap türüyle programa katılan Bensu Soral, profesyonel rapçileri aratmayan bir performans çıkardı. Öyle ki şarkıyı bir kez daha söylemesi istendi.

Haberin Devamı

Kariyerinin ilk basamağı ve ilk düşüşü olan Acun Medya'ya bu sefer kendini kanıtlamış bir komedyen olarak dönen Doğu Demirkol ise (şarkı kısmına bir şey demek istemiyorum) performans sonrası muhabbeti ve mini komedi performansıyla anılarını anlattı ve izleyenleri güldürüp bir nevi kendini kanıtladı.

Aslıhan Gürbüz'ün performansı çok merak ediliyordu. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde canlandırdığı karakterle seneye damgasını vurmasına rağmen magazinde çok az gördük onu. Bu da onu daha çok merak etmemize sebep oldu. Ancak O Ses Türkiye sahnesinde, oyunculuktaki kendine güvenli halinden eser yoktu. Sanki ilk defa televizyona çıkıyormuşçasına heyecanlıydı, yerinde duramadı.

Can Yaman & Demet Özdemir çifti, belki yılın en çok konuşulan çifti olmuş olabilir ama şarkı konusunda pek de başarılı değillerdi. Keşke sadece görüntü verilseydi!

Benzer İçerikler