İzmir ÖDEMİŞ'TE YENİDEN MAHMUT BADEM DÖNEMİ

ÖDEMİŞ'TE YENİDEN MAHMUT BADEM DÖNEMİ

05.04.2014 - 10:27 | Son Güncellenme:

.

ÖDEMİŞTE YENİDEN MAHMUT BADEM DÖNEMİ

30 Mart Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerde yüzde 39’luk oy oranıyla AK Parti’den Ödemiş Belediye Başkanlığı’na seçilen Mahmut Badem, yapılan itirazların ardından mazbatasını alarak resmen göreve başladı. Ödemiş Belediye Başkanlığı makamında devir teslim töreni düzenlendi. Centilmen bir tablonun oluştuğu törende beyaz güvercinler uçuruldu, kurban kesildi.
Bir dönem aradan sonra AK Parti’den Ödemiş Belediye Başkanlığı’na seçilen Mahmut Badem, CHP’nin seçim sonuçlarına yönelik itirazının hem ilçede hem de ilde reddinin ardından Ödemiş Adalet Sarayı’na giderek mazbatasını aldı.
Badem, Belediye Kültür Merkezi’ndeki başkanlık makamına da alkışlar arasında geldi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği devir teslim töreninde Ödemiş Belediye Başkanlığı görevi son bulan Bekir Keskin, Badem ve beraberindekileri makam odasında karşıladı. Keskin’e belediye meclisi üyeleri Hüseyin Kurt ve Necati Gülgen ile CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Halil Aydın eşlik etti.
KESKİN’DEN BAŞARI TEMENNİSİ, BADEM’DEN TEŞEKKÜR
2009-2014 yılları arasında başkanlık görevini yerine getiren Bekir Keskin, seçim başarısından dolayı Badem’i kutlayarak, çiçek verdi ve yeni dönem için başarılar diledi.
Ödemiş’in yeni Belediye Başkanı Mahmut Badem ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim de birer buket çiçek takdim ederek Keskin’e Ödemiş’e yönelik hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Devir teslim töreninin ardından Keskin ve beraberindekiler Kültür Merkezi’nden ayrıldı.
Daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim de yeni başkan Badem’e çiçek takdim ederek, “Teşkilat olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yanınızdayız” dedi. Badem de “Teşkilat olmadan başarıdan söz etmek mümkün olamaz. Teşkilatımızla her zaman iç içe Ödemiş için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
GÜVERCİN UÇURDULAR
5 yıl aradan sonra Ödemiş Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Badem, makamda bir süre tebrikleri kabul etti. Ardından Belediye Kültür Merkezi bahçesinde dualar eşliğinde kurban kesildi. Badem ve Hadim, birlikte beyaz güvercin uçurdu. Belediye çalışanlarına da birer adet karanfil verdi.
5 yıl boyunca Ödemiş’e hizmetkar olacaklarını ifade eden Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Ödemiş’in ihtiyaçlarını, sorunlarını çok iyi biliyoruz. Herkesi kucaklayarak Ödemiş’i hep birlikte yöneterek geleceğe hazırlayacağız. Yeni dönemimiz hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.