Oğlak Dolunayı

9.7.2017 Pazar günü 07:08 de Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşecek.

Bu dolunayın bazıları üzerinde biraz huzursuzluk veren etkisi olabilir. Söz konusu Satürn olunca sıkan ve daraltan etkileri dolayısıyla birde Dolunayın negatif yöndeki enerjisi ile bir araya gelince aman diyorum !!! Tabi böyle dendi diye kendimizi karalara bağlamıyor-her zaman için bunları bir uyarı olarak dikkate alıyoruz. Zaten Astrolojiyi en çokta bu bağlamda seviyorum. Meteroloji gibi... Hava durumunu öğrenir yağmur varsa şemsiyenizi alır çıkarsınız, almazsanız ıslanırsınız. Astrolojide de olası olumsuz gezegen durumlarını öğrenir ona göre tedbirinizi alırsınız.Tercih sizin!

Haberin Devamı

Bazen baktım bir konu sarpa sarıyor eşime derim ki "Bunun sonu kötü biter.. :) Astrolojik olarak gergin bir dönem istersen birbirimize hiiiç bulaşmayalım." :)

Valla hiç hafife almayın, eskiler bu dönemlerde suskunluk orucu tutarlarmış ki aman o gerginlikle istemediğim bir şey söylerim de geri dönüşü olmayan kavgalara, tartışmalara yol açarım diye...

Hindistanlı Araştırmacı C.P Thakur'a göre dolunay günlerindeki şiddet olaylarının artış sebebi insan vücudundaki gel gitler. Ay ın insan üzerindeki çekim gücü ile insan vücudunun yüzde yetmişini oluşturan SU dalgalanmalar yaşıyor ve bedendeki bu değişimler ruhta olumsuz etkiler yapıyor.

"Sözcükleri ağzınızdayken yutmak onları daha sonra yemekten iyidir" der Franklin Roosevelt

Dönüp vurma olasılığı varsa onları kendinize saklayın :) Hiç değilse bu dönem :)

Peki bu dolunayın hiçmi iyi bir yanı yok?

Olmaz mı...

Oğlak burcunda bir Dolunayın enerjisi sahip olduğumuz potansiyeli değerlendirmek ve kariyerimiz için fırsattır.

Aynı zamanda Oğlak gezegeni Satürn çalışma aşkı, düzen ve sorumlulukları da temsil ettiği için işlerinizi düzene koymak uzun zamandır yapmak istediğiniz değişiklikleri yapmak belki yeni bir iş kurmak içinde değerlendirebilirsiniz.

Geçen (bir önceki) yazıda evlerimizin de nefes almak için kullanılmayan ıvır zıvırlardan temizlenmesi ara ara düzenlenmesi gerektiğini söylemiştim. Eşyalarla dolu, sıkışık, ve dağınık alanlar Chi yani enerjinin rahat dolaşmasını engelleyerek o eve hastalık ve sağlık problemleri yansıtır. İşte dolunayın gerçekleştiği bu süreçte ( üç günlük öncesi ve sonrası da dahil olmak üzere) böyle bir düzenleme operasyonları yapabiliriz mesela :) Fengshui düzenleme sanatına göre olabildiğince az eşya ve düzen yaşam alanlarımıza olumlu bir enerji akışının ilk şartı.. Oğlak dolunayı ise yaşam alanlarımızda düzenleme yapmak için en uygun zamanlardır.

Haberin Devamı

Oğlak burcunda bir dolunayda sağlıkla ilgili olarak ise iskelet sistemi (kemikler) dizler, dişler, tırnaklar ve ciltle ilgili rahatsızlıklar için gerekli kontroller ve şifalandırıcı çalışmalar iyi sonuçlar verir. Dua Meditasyon, enerji çalışmaları, esma zikirleri vs. gibi..

Okunabilecek esma: Halim esması 86 adet.Dolunayın sıkan daraltan enerjisinden dolayı sakinleşmek ve huzurlu olmak için okunabilir.

Maddi anlamda ferahlık isteyenler 797 adet "Ya Fettah Ya Rezzak" okuyabilir ve bunu 21 yada 40 gün devam ettirirlerse çok faydasını görür.

Haberin Devamı

Dolunayın gerçekleştiği saatlerde (07:00 de )"Ya Kafi Ya Gani "1171 adet yine maddi anlamda ferahlık için okunabilir.

Sevgiler tüüüm kalbimden:)

Nur Demir

https://www.facebook.com/NrlStyle/

http://nrlstyle.blogspot.com.tr/