Ankara Öğrenciler Grup Zakkum İle Coştu

Öğrenciler Grup Zakkum İle Coştu

26.09.2018 - 11:26 | Son Güncellenme:

.

Öğrenciler Grup Zakkum İle Coştu

Meltem Ayhan Eğitim Kurumları, 2018-2019 eğitim-öğretim yılına “Grup Zakkum Gençlik Konseri” ile merhaba dedi.
Konserde öğrencileri Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Başkan Yardımcısı Başar Bal da yalnız bırakmadı.
Okulda kurum sahibi Meltem Ayhan tarafından karşılanan Yaşar, öğrencilerden büyük ilgi gördü. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocukları kırmayan Yaşar, konser öncesi öğrencilere seslendi.
“Aileleriniz sizler için çalışıyor”
“Sizler bizim geleceğimizsiniz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Yaşar, “2018-1019 öğretim yılının ailelerimize, çocuklarımıza ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Aileleriniz sizler için çalışıyor, sizler de onların emeklerini göz ardı etmeyerek derslerinize iyi çalışın, iyi meslekler edinin. Bizler de sizlerin geleceğe tam donanımlı bir şekilde hazırlanabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
“Amacımız hepinizin eşit eğitim görmesi”
Görev yetkisinde olmamasına rağmen devlet okullarına destek verdiğini de sözlerine ekleyen Yaşar, “Bir yerel yönetici olarak yetki alanımızda olmamasına rağmen devlet okullarımızın boya, temizlik gibi genel ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Onlara etkinlik yapacakları zaman salonlarımızı açıyoruz. Amacımız özel okul, devlet okulu ayrımı olmaksızın hepinizin eşit eğitim görmesi, temiz ve güvenli ortamlarda aydınlık geleceğe hazırlanmasıdır” dedi.
Konuşmanın ardından Yaşar’a eğitime vermiş olduğu desteklerden ötürü Meltem Ayhan tarafından çiçek takdim edildi. Daha sonra Grup Zakkum’un şarkılarıyla coşan öğrenciler, doyasıya eğlendi.