Ankara Öğrenciler Kafe Ortamında Eğlenerek İngilizce Öğrenecek

Öğrenciler Kafe Ortamında Eğlenerek İngilizce Öğrenecek

04.12.2017 - 15:01 | Son Güncellenme:

Tozkoparan Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu'nda açılan "Speaking Cafe"de öğrenciler, piyes, karşılıklı konuşma, film izleme, karaoke yapma gibi etkinliklerle hem eğlenecek hem de İngilizce öğrenme imkanına sahip olacak

Öğrenciler Kafe Ortamında Eğlenerek İngilizce Öğrenecek

İSTANBUL (AA) - Ortaokul öğrencilerinin İngilizce konuşma pratiklerini arttırmak için kafe ortamı rahatlığında hazırlanan "Speaking Cafe", Tozkoparan Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu'nda açıldı.

Haberin Devamı

Kafede, öğrenciler öğretmenleri eşliğinde kitap ve görsel içerik kullanımı ile kelime hazinelerini ve konuşma kapasitelerini arttırmak ve öğrendikleri İngilizce ile kendilerini ifade etme öz güveni kazanabilmek için piyes, karşılıklı konuşma, film izleme, karaoke yapma, kelime oyunu gibi etkinliklerle İngilizce öğrenecek.

Öğrenciler, haftada bir saat İngilizce derslerini kafede geçirerek, sadece İngilizce konuşacakları çeşitli etkinliklere katılacak.

Açılışa katılan Güngören Kaymakamı Zeyit Şener, kafenin öğrencilerin İngilizce konuşabilmesi için faydalı bir yer olacağını belirterek, öğrenciler için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Şener, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Güngören AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Baş ve İlçe Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu ile beraber Speaking Kafe'nin açılış kurdelesini kesti.

Haberin Devamı

Öğrenciler açılışa katılan misafirlere, İngilizce olarak kafede ne tür faaliyetler yapacaklarını anlattı. Ayrıca bir grup öğrenci İngilizce olarak hazırladıkları piyeslerini ve İngilizce kek tarifini katılımcılarla paylaştı.