Zonguldak Öğrencilerden Dua Ve Hatimlerle Afrin Mesajı

Öğrencilerden Dua Ve Hatimlerle Afrin Mesajı

16.02.2018 - 17:32 | Son Güncellenme:

.

Öğrencilerden Dua Ve Hatimlerle Afrin Mesajı

Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Zeytindalı Operasyonu için dua ve hatim programı düzenlediler.
Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi personel ve öğrencileri tarafından ülkenin güvenliği refahı ve huzuru için Mehmetçiğin Suriye-Afrin’de terör örgütü PKK-PYD-YPG ve DAEŞ’e yönelik hedefleri vurmak ve sınırı terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı ve ’Zeytin Dalı’ adını verildiği operasyona destek geldi. Operasyonda şehit olan askerler için Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Yasin-i Şerif, Fetih sureleri ve hatim okundu. Cuma namazı öncesi dualar edildi.
Düzenlenen programla ilgili bilgi veren Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmail Öztürk, "Vatanımıza milletimize ulusal egemenliğimize dair bir tehlike baş gösterdiğinde bütün dünya görmeli ve bilmelidir ki bu memleketin bütün fertleri bu milletin kahraman askerleridir. İşte böyle gülerek giderler gitmeleri gereken her yere şanlı zaferlerle döner aslanlarımız. Ey Şehitlerimiz ruhlarınız şad olsun. Ecdadınıza layık oldunuz. Bütün öğrencilerimi ve öğretmen arkadaşlarımı bu duyarlı ve erdemli davranışlarından dolayı tebrik ediyor teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Programdan sonra okul bahçesinde personel ve öğretmenler bayrak açarken, öğrenciler gruplar oluşturarak “Zeytin Dalı” yazdılar.