Cadde Öğrencilere ‘özgüven’ verdi

Öğrencilere ‘özgüven’ verdi

07.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Serenay Sarıkaya üniversite öğrencileriyle buluştu. Özgüven konuşması yapan oyuncu, “İnsan kendisine ne kadar inanırsa, başarmaya da o kadar yaklaşıyor” dedi

Öğrencilere ‘özgüven’ verdi

Serenay Sarıkaya, Head & Shoulders’ın marka elçisi olarak Koç Üniversitesi’nde gençlerle buluştu. KU Business Club’ın (Koç Üniversitesi İşletme Kulübü) yedincisini düzenlediği ‘Business Trip’17’ etkinliğinde konuşan Sarıkaya, öğrencilere kariyer konusunda tavsiyelerde bulunarak, özgüvenin önemini vurguladı. Başarısındaki dönüm noktalarını anlatan oyuncu, özgüvenin etkisinden bahsetti.

‘Kendinize inanın’

Hiç kimsenin mükemmel olmadığını söyleyen Sarıkaya, “Özgüven bence kişinin kendisini tüm eksikleriyle kabul edebilmesidir. Hiçbirimiz mükemmel değiliz, hepimizin hoşuna gitmeyen yönleri var.

Önemli olan o tarafımızla barışıp, yüzleşebilmek. Hayatta karşıma gelen iyi şeyleri bir ödül olarak kabullenmeye çalıştım. İnsan kendisine ne kadar çok inanırsa, başarmaya da o kadar yaklaşıyor. Ve sen kendine inandığında, diğer insanları da inandırabiliyorsun” cümleleriyle gençlere cesaret verdi.

Haberin Devamı