Eğitim Öğrencilere sömestr sürprizi!

Öğrencilere sömestr sürprizi!

20.01.2010 - 11:42 | Son Güncellenme:

Casper, eğitim yılının yarıyıl tatilinde öğrencileri teknolojiyle donatacak bir kampanya başlattı.

Öğrencilere sömestr sürprizi

Bu sömestrde ebeveynler çocuklarını, son teknoloji Casper masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarla sevindirirken, cazip hediye paketleri de Casper’ın öğrencilere karne hediyesi oluyor. Kampanya kapsamında masaüstü bilgisayarlar ile Canon Multifuction yazıcı, Casper kulaklık, Casper webcam ve NOD32 antivirüs-antispam programı hediye edilirken, notebook modelleriyle de kablosuz yazıcı, Casper notebook çantası, Casper mouse, NOD32 antivirüs-antispam programı hediye ediliyor.

Haberin Devamı

Casper son teknolojiye sahip olmak isteyen öğrencilerin tüm eksiklerini cazip kampanyalarıyla bu sömestrde tamamlıyor. Karne hediyesi olarak çocuklarını Casper bilgisayarlarla ödüllendirmek isteyen ebeveynler, masaüstü modellerinden birini aldığında her öğrencinin ihtiyaç duyacağı bir hediye paketini de yanında alıyor. Her ihtiyaca ve her bütçeye göre geniş bir model seçeneği sunan kampanya kapsamında masaüstü bilgisayarlar ile Canon MP250 multifuction yazıcı, Casper kulaklık, Casper webcam ve NOD 32 antivirüs-antispam programı hediye ediliyor. Notebook kampanya modelleriyle ise kablosuz yazıcı, Casper notebook çantası, Casper mouse, NOD32 Antivirüs programı hediye ediliyor.

Bu çok cazip kampanya ile öğrenciler, Casper masaüstü ya da notebook bilgisayarlarla tatil boyunca oyunlar oynamanın, sevdikleriyle ister yazışarak ister görüntülü sohbet etmenin, internette dolaşmanın, müzik dinleyip keyifle film izlemenin tadına varacak. Ayrıca bir sonraki eğitim dönemine hazırlanmaları ve verilen tatil ödevlerini yapmaları için de Casper bilgisayarlar öğrencilerin en iyi yardımcısı olacak.

Haberin Devamı

Kampanya kapsamında Casper’ın hediyeleriyle satışa sunulan kampanya modellerinin fiyatları, masaüstünde 549 dolar+KDV ila 1199 dolar+KDV arasında değişirken, notebook da ise 489 + KDV dolar ila 1049 + KDV dolar arasında değişiyor. Kampanya kapsamında cazip fiyatlarla ve 12 aya varan taksit seçenekleriyle sahip olma şansı bulunan yeni Casper bilgisayarlarla, öğrenciler tatilde dinlenirken, teknolojinin avantajlarından yararlanma şansına kavuşuyor.