Ege Öğrencilerine geçer not!

Öğrencilerine geçer not!

28.03.2017 - 05:18 | Son Güncellenme:

Sarı kırmızılılar, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak Manisaspor’la yaptığı özel karşılaşmayı 1-0 kaybederken, Teknik Direktör Yılmaz Vural takımdan memnun

Öğrencilerine geçer not

Geçen hafta çarşamba günü göreve başladığını ve bu süreçte takımla 7 antrenmana çıktığını belirten Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Futbolcularım kafamda kurguladığım sistemi aynen uyguladı. İlk devrede Manisaspor’a hiç pozisyon vermezken 6 net fırsatı değerlendiremedik. Oyuncularımın gösterdiği performanstan ötürü inanılmaz mutlu oldum. İstediklerimi harfiyen yansıttılar, hepsi çok kaliteli çocuklar” dedi.

Haberin Devamı

‘Ayağa kalkacağız’

İkinci yarıda farklı bir on birle mücadele ettiklerini kaydeden Vural, “İkinci 45 dakikada ise rakibe sadece 2 pozisyon verdik ve 1’i penaltıdan gol oldu. Kalecimiz Günay müsabakadan sonra gelip, ‘Hocam bana her karşılaşmada yaklaşık 100 top geliyordu, ama bu maçta çok rahat oynadım” dedi. Demek ki takım savunması anlamında kısa sürede önemli yol katetmişiz” ifadesini kullandı. En iyi şekilde Giresunspor maçına hazırlanacağız diye konuşan Vural, ‘Bu hafta yeniden ayağa kalkışımızı ilan edeceğiz’ dedi.

Bornova Stadı şahane!

Yılmaz Vural, Bornova Stadı’nı çok beğendiğini söyledi. Manisaspor ile oynanan hazırlık maçında stadı yakından görme fırsatı bulduğunu dile getiren Vural, “Taraftarımız neden Atatürk Stadı’nı istiyor anlamış değilim. İzmir’e harika bir tesis kazandırılmış. Tribünler sahaya çok yakın. Biz burada rakipleri boğarız. Ama 60 bin kişi Atatürk Stadı’nı doldurcağını garanti ederse oraya geçeriz” dedi.