Dünya Öğretmeniyle birlikte olan erkek öğrenci ilk kez konuştu!

Öğretmeniyle birlikte olan erkek öğrenci ilk kez konuştu!

29.07.2017 - 17:50 | Son Güncellenme:

İngiltere'de Eleanor Wilson katıldığı bir okul gezisinde 16 yaşındaki öğrencisiyle birlikte oldu. Öğretmeniyle birlikte olan öğrenci 'ucuz içkiyle sarhoş oldum. Beni öptü' dedi.

Öğretmeniyle birlikte olan erkek öğrenci ilk kez konuştu

"Ucuz viskiyle sarhoş oldum. Beni öptü ve birlikte olduk" Bu sözler İngiltere'de fizik öğretmeniyle uçak tuvaletinde birlikte olan 16 yaşındaki öğrenciye ait.

Haberin Devamı

Çok konuşulan skandalla ilgili ilk kez konuşan öğrencinin söz konusu olayların yaşandığı Afrika okul gezisinden ilk görüntüler de ortaya çıktı.

Şu anda 28 yaşında olan Eleanor Wilson 2015 yılında yaşları 15 ila 18 arasında olan öğrencileriyle Güney Afrika'da bir geziye katılmıştı. Gezide 16 yaşındaki bir erkek öğrencisiyle ilişkiye girdiği hatta uçakğın tuvaletinde bile birlikte oldukları ortaya çıkmıştı.

Şu anda 18 yaşında olan erkek öğrenciyle ilgili arkadaşları ise 'tam bir kazanova' tanımını kullanıyor. Öğretmenden önce yaklaşık 15 kızla cinsel ilişki yaşadığını söylüyorlar.

İkilinin ilkişkileri geziden sonra da devam etmiş, diğer öğrencilerin durumu öğrenmesiyle öğretmene şantaj yapmaya başlamışlardı.

Haberin Devamı