Geri Dön
Okan Bayülgen: Ben televizyonda kuralları değiştirdim

Okan Bayülgen: Ben televizyonda kuralları değiştirdim

Okan Bayülgen'i hepimiz tanıyoruz ama hala hakkında merak ettiğimiz şeyler var. Hayatındaki dönüm noktaları neler? Televizyona dönecek mi? Dijital platformlarda yayın yapmayı düşünüyor mu? Kızı İstanbul'la nasıl bir ilişkileri var? Sevenleri tarafından nasıl biri olarak anılmak istiyor? Bunlar ve daha fazlası Okan Bayülgen'in Molatik özel röportajında. Hem de 'Malumatfuruş' sürprizli!

Turcel Orman
Turcel Orman

Okan Bayülgen uzun süredir televizyon ekranlarından uzak. Onu özleyenler sadece Show Radyo'da yaptığı 'Kabareden Naklen' isimli radyo programı sayesinde ulaşabiliyorlar. Okan Bayülgen ise daha çok Dada Salon'a ağırlık vermiş durumda. Biz de Bayülgen'in bir süredir ortalarda olmamasına molatik olduk ve onunla Dada Salon'da klişeden uzak bir röportaj gerçekleştirdik.

Haberin Devamı

Hem Okan Bayülgen hem de ekibi gayet sıcak ve sevecendi. Dada Salon'un büyülü atmosferi de bizleri etkiledi. Sevgili Okan Bayülgen'in enerjisi röportaj boyunca yüksekti. "Biz çekerken çok eğlendik, sette aile ortamı vardı" klişesi gibi olmasın ama, çok severek yaptığımız, içimize sinen bir röportaj oldu.

Okan Bayülgen'in yıllardır herkese yaptığı 'Malumatfuruş'un ilk kez ona yapılmasına vesile olmak da ayrıca eğlenceliydi.

İyi seyirler!

Benzer İçerikler