Bursa Okul Servisi Sürücülerine Eğitim

Okul Servisi Sürücülerine Eğitim

24.01.2018 - 16:26 | Son Güncellenme:

.

Okul Servisi Sürücülerine Eğitim

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce okul servis araçlarını kullanan sürücülere eğitim veriliyor.
Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Güzel konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ilçede öğrenci taşıyan okul servis araç sürücülerine yönelik eğitim kursu planladıklarını belirterek, “İki grup halinde devam eden kursa sürücüler talep gösterdi. araç sürücüsü kursa katıldı. Kurs için başvuru almaya devam ediyoruz. Bir kurs daha açacağız. Kursa katılmak isteyen servis araç sürücülerinin Halk Eğitimi Merkezine başvurmalarını bekliyoruz” dedi.
Muhsin Bulut, Mesut Beyhan ve Mehmet Macun’un öğretmenliğini yaptığı kursta iş güvenliği, sürüş psikolojisi, trafik sistemi ve trafik güvenliği, güvenli araç kullanımı, okul taşıtları konuları işleniyor.
Bir hafta sürecek kursun açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz da katılarak, sürücülere dikkat etmeleri gereken hususlarda bilgiler verdi. Ayaz, sürücülerin çocuklara sevgiyle yaklaşmalarını, her çocuğu kendi çocukları gibi görmelerini istedi.