Gündem Öldürdüğü eşiyle yan yana toprağa verildi

Öldürdüğü eşiyle yan yana toprağa verildi

18.08.2015 - 09:31 | Son Güncellenme:

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, ’Eve geç geldin’ tartışmasında 13 yıllık eşi Nuray Paylan’ı (42) öldürüp, ardından aynı tabancayla intihar eden Ceyhun Soner Paylan’ın (48) cenazeleri, bugün Bitez Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi.

Öldürdüğü eşiyle yan yana toprağa verildi


İnşaat işleriyle uğraşan Ceyhun Soner Paylan, dün saat 17.00 sıralarında Yeniköy Mahallesi, 1632 Sokak’ta bulunan Oasis Homes Sitesi’ndeki evine geldi. Paylan’ı eşi Nuray Paylan bahçede karşıladı.

Haberin Devamı

İddiaya göre, Ceyhun Soner Paylan ile eve geç geldiğini ileri süren ikinci evliliğini yaptığı 13 yıllık eşi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzamasına sinirlenen Paylan, 34 VAN 15 plakalı otomobilinin camlarını kırdı.

Çift, tartışmaya evde de devam etti. Uzayan tartışma sırasında Paylan, ruhsatsız tabancasıyla eşi Nuray Paylan’ı göğsünden vurarak öldürdü. Ardından aynı tabancayı başına dayayan Paylan, bir kez daha tetiğe dokunup intihar etti.

CESETLERİNİ OĞULLARI BULDU

Çiftin kanlar içindeki cesetlerini, olay anında sokakta arkadaşlarıyla oynadığı öğrenilen, olup bitenden habersiz olan 11 yaşındaki müşterek tek çocukları bulup, dayısına haber verdi.

Bu sırada silah sesini duyan komşularının da haber vermesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, Paylan çiftinin kanlar içindeki cesetleriyle karşılaştı. 2’si ilk eşinden 3 çocuğu bulunan Ceyhun Soner Paylan ile eşinin cenazeleri polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından önce Bodrum Devlet Hastanesi Morgu’na daha sonra otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Haberin Devamı

Paylan çiftinin cenazeleri bugün yakınları tarafından adli tıp morgundan alınıp ikindide Bitez Camisi’ne getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine çiftin yakınları ve aile dostları katıldı. Çiftin 11 yaşındaki oğulları da cenazede güçlükle ayakta durabildi. Kılınan namazın ardından çiftin cenazesi Bitez Mahallesi Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi.

Cenazede gözyaşları sel oldu. Bu arada, Nuray Paylan’ın dün öğlen saatlerinde erkek kardeşi ile telefonda konuşup, eşinin eve geç gelmelerinden yakınıp, gelince kendisiyle konuşmayı düşündüğünü söylediği öğrenildi.

Yazarlar