Cadde 'Olması gereken yerde, olması gerektiği zamanda! Seni seviyorum'

'Olması gereken yerde, olması gerektiği zamanda! Seni seviyorum'

16.07.2019 - 09:09 | Son Güncellenme:

Oyuncu Kaya Akkaya ile Selen Sürel Akkaya, 2012 yılında nikah masasına oturmuştu. Kaya Akkaya, yedinci evlilik yıldönümlerini Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla kutladı.

Olması gereken yerde, olması gerektiği zamanda Seni seviyorum

"Yıllar önce bir genç, sevgilisini alıp, Paris’in yolunu tutmuş. O kadar aşıkmış ki bu genç, güzeller güzeli sevgilisine evlilik teklif etmeye karar vermiş... Paris’i de bu yüzden seçmiş.. çünkü okuduğu romanlardan, izlediği filmlerden sebep Paris’i hep çok romantik bulurmuş.. Neyse gencimiz ve sevgilisi Paris’e varmışlar... İki turist başlamışlar Paris sokaklarını gezmeye.. Gencin cebinde yüzük, nereye gitseler acaba şu an doğru an mı diye düşünüyormuş... Champ Elysee’yi boydan boya yürümüşler ama güzelim Paris’in alışveriş caddesinde evlenme teklif etmek istememiş, Arc de Tromp’ın önüne gelmişler, zafer takı elbetteki doğru yer değilmiş...

Haberin Devamı

Bir tura katılmaya karar vermişler, Louvre müzesi, Luxembourg bahçesi derken, nihayet Paris’in en ünlüsü Eiffel’in fonda olduğu bir yere gelmişler. Yüzük ceketin iç cebinde ama hemen altında atması gereken kalp, durmak üzere... Ha şimdi, ha birazdan derken, panikle bir an kovalarken, tur rehberi 'hadi gidiyoruz' demez mi! Beceriksiz genç ve yüzüğü binmişler otobüse... Tüm koşturmacaların sonunda, gencimiz ve güzeller güzeli sevgilisi, akşam başbaşa yürüyüşe çıkmışlar... Issız sokakları arşınlamışlar ve nihayet Seine nehri üzerindeki Pont Neuf köprüsüne varmışlar (köprü üstü aşıkları filmini bilir misiniz?) Genç nihayet gözünü karartmış, acaba doğru an mı? Doğru yer, doğru zaman mı diye korksa da, dizlerinin üzerine çökmüş...Ömrü boyunca tutmak istediği elleri avucunun içine almış ve gözlerinin içine “Her şeyi biliyorum, ben de seni bekliyorum” diye bakan kıza yüzüğü uzatmış... Güzeller güzeli kız yüzüğü parmağına takmış..."

Haberin Devamı

Her ikisi de mutluluk sarhoşuyken, kızın gözüne yerdeki bir yazı takılmış, her şeyin olması gerektiği yerde , olması gerektiği zamanda gerçekleştiğini anlatan bir yazı. Tabii ki orada ilk olmadıklarını ama doğru yerde olduklarını anlatan bir yazı...Bir kış günü yaşandı bunlar, bir yaz günü evlendik... Bugün 7'nci yıldönümü o yaz gününün...Olması gereken zamanda (her zaman), olman gereken yerde (yanımda) olman dileğiyle... Seni seviyorum."