Ege Her seçim aynı film

Her seçim aynı film

08.03.2017 - 05:37 | Son Güncellenme:

Delican, “CHP her seçim öncesinde yaşam alanına müdahale meselesini perdeye yansıtıyor, bu kez gişe yapacağından kuşkuluyuz. Kadınlarımızın asıl meseleleri şortları değil, memlekettir” dedi

Her seçim aynı film

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın 8 Mart Kadınlar Günü için hazırladığı ‘Şort da giyerim kot da. Anlarsın ya’ yazılı afişlerde İzmirli kadın profilinin hafife alındığını öne sürerek, “Kadının özgürlük alanını bir eteğe sığdırmaya çalışarak, büyük fotoğrafı kaçırıyor. Ama İzmirli kadınlarımız kaçırmaz. İzmirli kadınlarımızın meselesi şortları değil, memlekettir” dedi.

Haberin Devamı

‘Gişeye değil, işe baksın’

Delican, şöyle devam etti: “İzmirli kadınlarımız, daha büyük düşünür. Bunu da son olarak 15 Temmuz’da demokrasi nöbetlerinde gördük. Her görüşten, yaşam biçimi ne olursa olsun İzmir’in kadınları meydandaydı; kurtuluş mücadelemizde olduğu gibi. Seçim endeksli ideolojik bir çıkışın bir belediyece yapılması ise ayrıca manidardır. Kendisi yılların siyasetçisi ve arkadaşımdır; naçizane önerim, kutuplaştırma ve çatışma ikliminden de uzak durmasıdır. Gişeye değil, işe bakmasıdır. Çünkü, bu film artık gişe yapamayacak.”