Gündem Ölüm nedeni koşu bandı

Ölüm nedeni koşu bandı

06.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Facebook’un tepe yöneticilerinden Sheryl Sandberg’in 47 yaşındaki eşi ve ünlü anket portalı SurveyMonkey’in CEO’su Dave Goldberg’in ölüm sebebi açıklandı.

Ölüm nedeni koşu bandı

Geçtiğimiz cuma günü ani ölümüyle herkesi sarsan Goldberg’in tatile gittiği Meksika’da otelin spor salonundaki koşu bandından düşerek kafasını yere çarpması sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Meksika hükümet yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, Goldberg kafasını yere çarpmasından dolayı kafa travması geçirdi.
Nayarit eyaleti savcılık sözcüsü, akşamüstü 4 gibi odasından ayrılan Goldberg’in spor salonunda bulunduğunda çok fazla kan kaybetmiş bir halde olduğunu ifade etti. Ünlü CEO, odasından ayrıldıktan üç saat sonra akşam 19.00’da kardeşi Robert Goldberg tarafından bulundu. Hemen hastaneye kaldırılan Goldberg kurtarılamadı. 47 yaşındaki CEO, Meksika’ya ailesi ve yakın arkadaşlarıyla tatil amaçlı gitmişti. Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg ise Goldberg’in ölümüne duyduğu üzüntüyü, “İnanılmaz bir insandı. Onu tanıdığım için çok mutluyum. Dualarım eşi ve ailesiyle birlikte’ sözleriyle dile getirdi.