Cadde 'Ölümden döndüm! İki kere kalbim durdu'

'Ölümden döndüm! İki kere kalbim durdu'

12.01.2018 - 08:26 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, 'Parla' adlı ikinci albümüyle adından söz ettiren şarkıcı Güliz Ayla oldu.

Ölümden döndüm İki kere kalbim durdu

"AYAK NUMARAM 40"

Haberin Devamı

Boyu uzun olmasına rağmen dinleyicilerinin kendisini kısa boylu sandığını belirten Güliz Ayla, "Boyumun kısa olduğunu düşünüyorlarmış, 1.74 boyum. Daha ne kadar uzun olabilirim?” dedi. Şarkıcı, bir izleyicinin sorusu üzerine de 40 numara ayakkabı giydiğini söyledi.

"7.5 NUMARA MİYOBUM"

Güliz Ayla, lenslerini takmadığında göremediğini söyledi: 7.5 numara miyobum. Lenslerimi çıkarıp beni bir yere koyarsan, sonra gelip alman lazım. Lensim olmadan uzaktan gelenleri tanımıyorum. Ancak burnumun dibime girmesi lazım kim olduğunu anlamam için. Çok kötü, çok zor bir şey.

"SAMSUN'UN KIZLARI GÜZELDİR"

Dinleyicilerinin genelde kendisini İzmirli sandığını dile getiren ünlü şarkıcı, "Bunu çok söyleyen var. ‘İzmirlilere benziyorsun’ diyorlar. Çünkü İzmirliler genelde sarışın, mavi gözlü, açık tenli oluyor. Samsun’un kızları güzeldir bir kere. Benim çok Samsunlu arkadaşım var, çok güzel hepsi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"OLMAZSA OLMAZ'IN BU KADAR PATLAMASINI BEKLEMİYORDUM"

'Olmazsa Olmaz' şarkısının gördüğü ilgi hakkında konuşan Güliz Ayla, "Bu kadar patlamasını beklemiyordum. Şarkı başka bir şey yakaladı gerçekten. Samimi geldi bence insanlara. Klibi de öyle, sözleri de öyle" yorumunda bulundu..

"JENNIFER LAWRENCE'A BENZETİYORLAR"
Güliz Ayla, Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence’a benzetildiğini söyledi: Jennifer Lawrence’a benzetiyorlar. Ben de benzediğimi fark ettim sonradan. Saç rengimi değiştirdikten sonra da 'Khaleesi’ye (Game of Thrones dizisi karakteri) benzettiler.

"LİSEDE 'SAFİNAZ' DİYORLARDI"

Şarkıcı, lise yıllarında çok zayıf olduğu için arkadaşlarının kendisine ‘Safinaz’ lakabını taktığını belirterek, "Safinaz diyorlardı bana. Çok zayıftım çünkü. Ama sadece ilk iki yıl söyleyebildiler, daha sonra kilo aldığım için diyemediler" şeklinde konuştu.

"ÖĞRETMENKİK YAPTIM"

Bir süre öğretmenlik yaptığını anlatan Güliz Ayla, “Vokal öğretmenliği yaptım. Küçük yaş grubuyla da çalıştım. Anaokulu öğretmenliği değildi ama özel bir müzik programı vardı, onun öğretmenliğini yaptım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ANOUK'LA DÜET YAPMAK İSTİYORUM"

Hollandalı şarkıcı Anouk’a hayran olduğunu açıklayan Güliz Ayla, "düet yapma istediği kişinin kim olduğu" sorusuna da Anouk yanıtını verdi: Her şeyi olurum ben onun. Çok seviyorum. Onunla düet yapmak için Hollanda’ya giderdim.

"DELİ, DOBRA, PATAVATSIZ"

Güliz Ayla, “Arkadaşlarına sorsak senin için ne derler?” sorusunu şöyle yanıtladı:
“Deli derler kesin. Deli ve dobra derler.” Ayla, beğenmediği özelliklerini de anlattı: “Bazen patavatsızım. Kimin yanında ne konuşacağımı çok bilmiyorum. Pot kırdığım çok oluyor.”

"KALBİMİ MESAJLA ÇALIŞTIRMIŞLAR"

Güliz Ayla çocukluk yıllarında ölümden döndüğünü anlattı: Çok küçükken ölümden döndüm. Bir hastalık geçirdim. Tip 1 diyabetliyim. Onun ilk teşhis konulma aşamasında iki kere kalbim durmuş. Komalık gitmişim hastaneye. Kalbimi masajla çalıştırmışlar.