Cadde Omlet desenli tişörtü dikkat çekti

Omlet desenli tişörtü dikkat çekti

13.07.2018 - 09:32 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Fatih Ürek, önceki gece Bodrum Türkbükü'nde yer alan Sahne İstanbul’da sevenlerinin karşısına çıktı. Omlet desenli tişörtüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ürek, gece boyunca bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle akış aldı.

Omlet desenli tişörtü dikkat çekti

Şarkı aralarında seyircilerle sohbet eden Fatih Ürek, bir hayranının "Bu tişörtü nereden aldınız? Ben de almak istiyorum" sorusuna, "Bende bir tane daha var. Haftaya gelirsen getireyim" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Gece boyunca hayranlarının selfie isteklerini geri çevirmeyen şarkıcı, sahnesinde selfie rekoru kırdı: Saymadım ama galiba 100'ü geçti. Bu gece sayenizde selfie rekoru kırdık.

bir süre sonra çıkacak yeni single'ının müjdesini veren Ürek, şarkıyı Gülşen'in elinden kaptığını belirterek heyecanını bir kez daha dile getirdi: Gülşen bana bu şarkıyı dinlettiğinde 'Nasıl olmuş?' diyerek fikrimi almak istedi. Ben de kendisine 'Elinize sağlık benim olmuş' dedim. Şarkıyı dinlediğim anda aşık oldum. Umarım siz de çok seversiniz.

Yaklaşık üç saat kaldığı sahnede zaman zaman türküler de seslendiren şarkıcı, finali son ayların popüler parçalarından 'Erik Dalı' ile yaptı.