Samsun OMÜ’YE IHLAMUR YOLU

OMÜ’YE IHLAMUR YOLU

14.04.2014 - 16:16 | Son Güncellenme:

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Orman ve Çevre Düzenleme Müdürlüğü ve Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Orta Okulu işbirliğiyle, OMÜ Kurupelit Kampüsü içerisinde ıhlamur fidanları dikildi.

OMÜ’YE IHLAMUR YOLU

Etkinliğe OMÜ Ağaçlandırma ve Doğal Yaşam Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Ergin Öztürk, OMÜ Orman ve Çevre Düzenleme Müdürü Ziraat Mühendisi Abdulaziz Özmen ve Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Orta Okulu öğretmenleri ile öğrencileri katıldılar.

Haberin Devamı


“SAĞLIK İÇİN DAHA YEŞİL TÜRKİYE”
Etkinlikte bir konuşma yapan Prof. Dr. Ergin Öztürk, “OMÜ Ağaçlandırma ve Doğal Yaşam Topluluğu olarak ağaçlandırma ve doğal yaşam konusunda düzenlediğimiz etkinliğimizde ana hedefimiz gençlerimizi çevreye ve topluma karşı sorumlu bireyler olarak yetiştirmektir. Ziraat Fakültesi ve Kredi Yurtlar Kurumu Kız Yurdu yoluna karşılıklı yerleştirdiğimiz 200 ıhlamur fidanı, gelecekte hem kampüste hoş kokulu bir ıhlamur yolu olmasına, hem de, ‘sağlık için daha yeşil Türkiye’ hayalimiz için bir adım daha atmamıza vesile olacaktır” dedi. Öztürk, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencilerle fidan dikti.
Ihlamur ağacı fidanlarının dikiminin ardından öğretim üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdiler.