Cadde Ömür Gedik: İntihar etmeyi düşündüm!

Ömür Gedik: İntihar etmeyi düşündüm!

10.01.2017 - 14:43 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan Renkli Sayfalar programına ünlü sanatçı ve gazete yazarı Ömür Gedik konuk oldu. Ömür Gedik programda intihar etmeyi düşündüğünü belirtti.

Ömür Gedik: İntihar etmeyi düşündüm

Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar programına ünlü sanatçı ve gazete yazarı Ömür Gedik konuk oldu. Güzel sanatçı programda yaptığı açıklamalarda herkesi şaşırttı. Programın takipçileri ise Ömür Gedik için çok fazla yorum yaptı.
Ömür Gedik, yaşadığı en duygusal anları, hayatındaki zor durumları izleyiciler ile paylaştı. Ünlü sanatçı çok sevdiği kedi hakkında yaşadığı anısını paylaştı.

Haberin Devamı

Şık görünüşüyle, örgü saçlarıyla Renkli Sayfalar programına katılan Ömür Gedik, çok sevdiği kedisinden bahsetti. Trafik kazası sonucu ölen çok sevdiği kedisi Kaliko’nun ölümü hakkında konuşan Ömür Gedik “Kaldığım site içinde yolun ortasında onu yerde yatarken gördüm. İlk önce yuvarlanıyor, oyun oynuyor zannettim. Ezilecek diye onu yoldan almaya giderken yaklaştıkça başından kan aktığını farkettim. Direkt kucağıma alıp yakınlardaki veterinere gittik” dedi.