Cadde Ömür Gedik yeni yaşını sürprizlerle kutladı

Ömür Gedik yeni yaşını sürprizlerle kutladı

25.12.2014 - 09:16 | Son Güncellenme:

Ünlü sinema eleştirmeni ve şarkıcı Ömür Gedik, yeni yaşını sürprizlerle kutladı.

Ömür Gedik yeni yaşını sürprizlerle kutladı

Doğum günü 22 Aralık olan Gedik için, sevenleri, müzisyen arkadaşları, kurucusu ve başkanı olduğu HAÇİKO Derneği gönüllüleri ve en yakınları sürpriz bir video hazırladılar. Sosyal medyadan paylaşılan videoyu gören Ömür Gedik, bu sürpriz karşısında çok duygulandı ve gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Beraber çalıştığı müzisyenler ve Haçiko Derneği gönüllülerinin kutlamalarıyla başlayan videonun sonlarında güzel şarkıcının anne-babasının ve kızının mesajları yer alıyor. Videonun sonuna ise sevgilisi Ferhat Göçer damga vuruyor.

Güzel şarkıcı, ertesi gün de Bebek Catz’de sahne aldı

Akustik sahne performansıyla beğeni toplayan Ömür Gedik, gecenin sonunda bir sürprizle karşılaştı. Doğum günü 22 Aralık olan sanatçı için sahneye doğum günü pastası getirildi. Dinleyicileriyle birlikte doğum günü pastasını kesen güzel şarkıcı sürpriz kutlamanın kendisini duygulandırdığını belirterek herkese teşekkür etti.

Düzenlen sürpriz partiye magazinkolik'in sahibi Nurcan Sabur, izlesene.com'un sahibi Ömer Güleç, Moonlife Dergisi'nin sahibi Alper Alp, Cem Ajans'ın sahibi Cem Gülaç, sanatçı Zeliha Sunal ve Emre Akman gibi isimler katıldı.