Gündem Önce oğlunu vurdu, sonra kendini

Önce oğlunu vurdu, sonra kendini

07.04.2015 - 08:26 | Son Güncellenme:

İZMİR'in Gaziemir İlçesi'nde, tartıştığı oğlu 26 yaşındaki Çağrı Özdemir'i bıçaklayan sonra tabancayla başından vurarak yaralayan 53 yaşındaki Nurettin Özdemir, aynı tabancayla intihar etti.

Önce oğlunu vurdu, sonra kendini

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Atıfbey Mahallesi Önder Caddesi numara 24 daire 8'de meydana geldi. Aralarında ailevi sorunlar bulunduğu öne sürülen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli Nurettin Özdemir ile Dokuz Eylül Üniversitesi'nde öğrenci oğlu Çağrı Özdemir ile tartışmaya başladı. Baba ile oğlu arasındaki tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Nurettin Özdemir bıçakla yaraladığı oğluna daha sonra tabancayla başına ateş etti. Oğlunun öldüğünü düşünen Nurettin Özdemir aynı tabancayı başına dayayarak ateşledi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi Ezgi Özdemir, kendisini ziyaret eden annesi Yasemin Özdemir ile birlikte eve döndüklerinde babasını ve abisini yerde kanlar içerisinde buldu.

Haberin Devamı

Yaralı ağabeyine ilk müdahaleyi yapan Ezgi Özdemir, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Nurettin Özdemir'in hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Çağrı Özdemir yapılan müdahale ardından ambulansla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Çağrı Özdemir'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Nurettin Özdemir'in cesedi savcı incelemesi ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderilirken, baba ve oğlunun sık sık tartıştıkları iddia edildi. Soruşturma sürdürülüyor.