Eğitim One Direction hayranlarına Pena'dan müthiş roman

One Direction hayranlarına Pena'dan müthiş roman

15.04.2015 - 11:28 | Son Güncellenme:

Dünyanın en popüler müzik grubu One Direction hayallerinize kaç defa girdi? Peki bir gün bu hayalleriniz gerçek olursa? Barbara Beckam’ın Pena’dan çıkan yeni romanı “One Love. One Direction”da yaz tatili var, gerçekleşen hayaller var, heyecan ve aşk var. Bir de One Direction var. Daha ne olsun?

One Direction hayranlarına Penadan müthiş roman

Sonunda yaz geldi! Güneş, deniz ve tatil! Tek sorun, herkes eğlenirken Megan’ın yeni işi yüzünden dört duvar arasında kalması... One Direction grubundan biri kapısını çalsa her şey nasıl da değişir, değil mi? Megan, 80 ve 90’ların müziklerini dinleyen arkadaşı Mapy’den farklı olarak sıkı bir One Direction hayranı. Harry, Liam, Louis, Niall ve Zayn’in yeni albümlerini size çok yakın bir yerde hazırladıklarını ve aranızda dolaştıklarını bir düşünsenize! Şurası çok açık: Hayatınız bir daha eskisi gibi olmaz!

Haberin Devamı

One Direction aşkı bambaşka

Şarkıları listelerden inmeyen, tüm dünyada gençleri – özellikle de genç kızları – çılgına çeviren, çıkış yaptıkları 2010 yılından bu yana milyonlarca hayran kazanan One Direction fırtınasına yazar Barbara Beckam da kapılıyor. Pena Yayınları’ndan çıkan “One Love. One Direction”, romanında gruba hayran olan bir genç kızın, birdenbire karşısında grubun üyelerini bulmasını ve hayatının tamamen değişmesi anlatılıyor.

Gerçekleşen hayaller

Her gencin hayranı olduğu bir star vardır ve bir gün onunla karşılaşmayı hayal eder. Barbara Beckam bunu çok iyi biliyor ve kitabını “Hey hayal bir dilektir ve bir gün gerçekleşebilir” mottosuyla yazıyor. Gençlerin diliyle, gençlere göre kıpır kıpır, heyecanlı ve çok keyifli bir yaz romanı sunuyor.

Haberin Devamı

“One Love. One Direction”grubun hayranlarının kaçırmaması gereken bir roman!

Eser Adı : One Love. One Direction

Yazar Adı : Barbara Beckam

Çeviren : Nazan Tezcan

Türü : Gençlik/Edebiyat

Sayfa Sayısı : 272

Etiket Fiyatı : 19,00 TL

Yayınevi : PENA Yayınları

One Direction hayranlarına Penadan müthiş roman