Teknoloji OnePlus 3 Sızıntıları Devam Ediyor

OnePlus 3 Sızıntıları Devam Ediyor

20.05.2016 - 16:23 | Son Güncellenme:

Son günlerde süreki haber konusu olmaya başlayan OnePlus 3, bu kez Evan Blass tarafından paylaşılan görsel ile gündeme geldi…

OnePlus 3 Sızıntıları Devam Ediyor

İlk modeli ile epey beğeni toplayan ve kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturan OnePlus, öyle büyük bir başarı elde etti ki davetiye usulü ile satışa sunduğu modelinde dahi stok sorunları ile boğuştu. Ardından gelen ikinci model de en az ilki kadar beğenildi ve birçok platform üzerinden satın alındı. Şimdilerde gözler, firmanın kapalı kapılar ardında geliştirmekte olduğu yeni modelinde. Bir süredir gündeme gelmekte olan OnePlus 3, sızdırdığı bilgiler ile ünlü Evan Blass tarafından paylaşılan görsel ile haber konusu oldu.

Haberin Devamı
oneplus 3 silikon vadisi Huawei ve Apple Karışımı

Ortaya çıkan yeni görsel, OnePlus 3 modelinin Huawei ve Apple ikilisinin son günlerde hakim kıldığı tasarım anlayışına benzer bir görüntüye sahip. Anten çizgilerine sahip olan telefon, tekli kameraya ve home tuşuna sahip. Bunun dışında alt kısmında hoparlörün yer aldığı modelde ön kamera ise ekranın sol üst köşesinde kendisine yer buluyor.

Ekran ve Batarya Güçlü Olacak

Blass’in sızdırdığı içerik sadece telefonun görüntüsü ile sınırlı değil. Bunun yanında telefonun AMOLED ekran paneli ile birlikte geleceğini de doğrulayan Blass, aynı zamanda 3000 mAh gücünde bir bataryanın üçüncü modelde kullanılacağını söylemekte. Eğer konu ile ilgili yeni bir bilgi gün ışığına çıkar ya da OnePlus cephesinden yeni bir açıklama gelir ise haber etmiş olacağız, bizi takip etmeye devam edin.