Teknoloji OnePlus’dan Daha da Ucuz Telefon Modeli

OnePlus’dan Daha da Ucuz Telefon Modeli

01.10.2015 - 11:01 | Son Güncellenme:

Uygun fiyatı yüksek performans ile buluşturan ve bu sayede büyük bir ivme yakalayan OnePlus, yeni modellerini çok yakında satışa sunacak. Davetiye usulü ile telefon satması yüzünden bolca eleştirilen...

OnePlus’dan Daha da Ucuz Telefon Modeli

Uygun fiyatı yüksek performans ile buluşturan ve bu sayede büyük bir ivme yakalayan OnePlus, yeni modellerini çok yakında satışa sunacak. İşte detaylar... Davetiye usulü ile telefon satması yüzünden bolca eleştirilen OnePlus, şimdilerde ikinci modeli ile epey büyük bir başarı yakalıyor. Buradaki yakalıyor kelimesinden kasıt ise firmanın parti şeklinde cihazlarını satması ve stok sorunu çekmesi. Yakaladığı bu ivmeyi sürdürme niyetinde olan OnePlus, yeni akıllı telefon modelleri çıkaracak. OnePlus 2 adıyla satışa sunulan cihaz, büyük bir başarı elde etmiş bulunmakta.

Haberin Devamı

Sadece 329 dolar gibi bir etiket fiyatı ile gelen üstün özelliklere sahip ve üst segmente hitap eden telefon, bu sayede kullanılabilirlik seviyesini de epey arttırmış bulunmakta. Belirtilenlere göre bu yılın sonlarına doğru yeni bir OnePlus modeli daha göreceğiz. İkincisinden daha farklı olması beklenen yeni model, OnePlus Mini olarak da adlandırılabilir. Açıkçası yeni modelin bu tarz bir isme sahip olması, küçük ekranlı bir telefonun geldiğini de kanıtlar nitelikte.