Ekonomi Online ‘Fi’ dizisine Vodafone sponsor

Online ‘Fi’ dizisine Vodafone sponsor

25.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Vodafone, Türkiye’nin ücretsiz online televizyon platformu puhutv’nin ilk orijinal içeriği “Fi”nin ana sponsoru oldu.

Online ‘Fi’ dizisine  Vodafone sponsor

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone Red aboneleri, 31 Mart itibariyle puhutv’de yayınlanmaya başlayacak olan “Fi”yi, tarifelerindeki interneti harcamadan 6 ay boyunca izleyebilecek. Abone başına ayda 10 GB’lık “Fi Dizisi İzleme Paketi”, 6 ay süreyle Vodafone Red abonelerinin diziyi rahatlıkla izlemesini sağlayacak. “Fi” sponsorluğu kapsamında ayrıca Vodafone Red’lilere özel sürprizler de sunulacak.

Vodafone Red ve puhutv işbirliği, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen, Ay Yapım CEO’su Kerem Çatay ve oyuncu Ozan Güven’nin katılımıyla düzenlenen basın buluşmasında duyuruldu.

Dijitalleşme lideri

Akıllı telefon penetrasyonunun ve mobil veri kullanımının arttığı günümüzde dijitalleşmenin en önemli açılımlarından birinin online içerikler olduğunu belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, dijitalleşmenin lideri olma vizyonumuzla dünyanın önde gelen içerik sağlayıcılarıyla işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda, dünyanın en iyi içerik sağlayıcıları ile yaptığımız işbirliklerine bir yenisini daha ekleyerek Türkiye’nin ilk online ücretsiz dizisi ‘Fi’nin ana sponsoru olduk. Bu işbirliği ile ‘en iyi içerik sağlayıcı’ olma yönünde önemli bir adım attık.”