Otomobil Online otomobil satışları ilgi görmeye devam ediyor

Online otomobil satışları ilgi görmeye devam ediyor

25.12.2015 - 10:52 | Son Güncellenme:

İkinci el araçların internet üzerinden açık artırma yoluyla, hızlı ve güvenli bir şekilde satıldığı ikinciyeni.com, araç sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi görüyor.

Online otomobil satışları ilgi görmeye devam ediyor

70 binden fazla üyesi bulunan ikinciyeni.com’da 2015 yılında satılan toplam araç sayısı ise 12 bin adede ulaştı. Dünyanın önde gelen teknik servis sağlayıcısı TÜV SÜD’ünekspertiz güvencesiyle müşterilerine hizmet vermesinin yanı sıra, ekonomik fiyatların yanı sıra iade alım garantisi gibi avantajlar da sunuyor.

İkinci el araç pazarında güvenilir ve kaliteli hizmet ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiğionlineikinci el araç açık artırma platformu büyümeye devam ediyor.Otomobil sahibi olmak isteyenlere ekonomik fiyatların yanı sıra önemli avantajlar sunan şirketin 70 bin üyesi bulunuyor. “Yenisi Kadar İyi” sloganıyla hafta içi her gün farklı marka ve modellerde araçların satışa sunulduğu internet sitesinde, 2015 yılında satılan toplam araç sayısı 12 bine ulaştı.

Haberin Devamı

İzmir’de yeni şube
Kuruluşundan bu yana İstanbul merkezli olarak hizmet veren marka, müşterilerin yoğun ilgisi karşısında Ocak 2016’da İzmir’de yeni bir şube açacak. İzmir’in ardından Ankara şubesininaçılması da önümüzdeki dönemde planlar arasında yer alıyor.