İstanbul ONLİNE YEMEK SİPARİŞ SEKTÖRÜNÜN YÖNÜ DEĞİŞİYOR

ONLİNE YEMEK SİPARİŞ SEKTÖRÜNÜN YÖNÜ DEĞİŞİYOR

12.01.2015 - 09:40 | Son Güncellenme:

.

ONLİNE YEMEK SİPARİŞ SEKTÖRÜNÜN YÖNÜ DEĞİŞİYOR

www.neyiyelim.com online yemek siparişinin yönünü değiştirmeye başladı. 2006 yılında faaliyetlerine başlayan neyiyelim.com, 1 Ocak 2015 itabariyle dünyanın en hızlı yemek siparişi sistemiyle pazarın yönünü değiştirmeye başladı. 8 yıl içerisinde geliştirilen sistem, şuan dünyanın en hızlı online yemek siparişi sistemi konumunda.
İnternet üzerinden yemek siparişi veren kullanıcıların siparişilerini sadece 1 saniye içerisinde üye işyerine iletme ve sipariş onayını alma teknolojisine sahip olan neyiyelim.com’un bu sisteminin arkasında sadece bilgisayarlar çalışıyor.
Dakikada 50000 sipariş kapasitesine sahip olan sistemin sahibi ve kurucusu Elektrik Elektronik Yüksek Mühendisi ,Özgür Armağan Amil, söz konusu teknoloji ile yüzde yüz 100 müşteri memnuniyeti hedefleri olduğunu belirtti.
Sistemin hızının tüm işletme sahipleri tarafından görüntülenebilmesi için “işletme ekle” sayfasında test alanı yer alıyor.
İşletme sahipleri için sektörün en gelişmiş yönetim paneli ile , en hızlı ve en düşük komisyonlu çalışma garantisi veren neyiyelim.com, internet kullanıcıları için her yemek siparişinde Puan kazanma ve Paylaş kazan sistemi ile üyelerinin arkadaşlarını neyiyelim.com’a davet etmeleri ve her siparişten puan kazanmalarına olanak sağlıyor.
Webmasterlar içinde sitene reklam ekle bölümü ile her siparişten ve her işletmeden para kazanabilme sistemi yer alan neyiyelim.com un hedefi 2015 yılı içerisinde Türkiye geneli 10000 üye işyerine hizmet vermek.
Yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan neyiyelim.com 2015 yılı içerisinde 41 ülkede Türkçe isim ile faaliyet göstermeye hazırlanıyor.