Afyonkarahisar Onunki büyük bir başarı öyküsü-Afyonkarahisar Haberleri

Onunki büyük bir başarı öyküsü-Afyonkarahisar Haberleri

18.07.2016 - 11:39 | Son Güncellenme:

Afyonkarahisar’ın Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut, yaşadığı beldede yapılan belediye hizmetlerini yetersiz gorunce Belediye Başkanı olmaya karar verdi

Onunki büyük bir başarı öyküsü-Afyonkarahisar Haberleri

Afyonkarahisar’ın Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut, yaşadığı beldede yapılan belediye hizmetlerini yetersiz gorunce Belediye Başkanı olmaya karar verdi. İlkokul mezunu ve işçi olan Başkan Bulut, hedefini gerçekleştirmek için büyük bir azim örneği göstererek açık öğretimden önce liseyi bitirdi sonrasında ise üniversiteye kayıt yaptırdı.
Çay ilçesine bağlı Pazarağaç beldesinin Belediye Başkanı Adem Bulut, gösterdiği azim ile özellikle gençlere büyük örnek olurken, yaptıkları ile de istenildiğinde başarılayamacak hiçbir şeyin olmadığı da gözler önüne serdi. 2014 yerel yönetimler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Belediye Başkanlığına aday olan ve seçimleri kazanarak Belediye Başkanı olan Bulut’un, başkanlığa giden yolu ise adeta başarılarla dolu. Beldesinde yapılan hizmetleri yetersiz bulunca Belediye Başkanı olmaya karar veren Bulut’un örnek olacak azim ve başarı hikayesinin ise 2005 yılında bu kararı alması ile başladığı belirtildi. İlkokul mezunu olan ve kapatılan Türkiye Selüloz ve Kağıt Fabrikaları A.Ş’nin (SEKA) Çay ilçesinde 19 yıllık işçi olan Başkan Bulut’un önce 2005 yılında Açıköğretim Lisesine kayıt yaptırdığı ve burayı 3 yılda bitirerek 2009 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümüne kayıt yaptırdığı kaydedildi. Ancak bununla da yetinmeyen Başkan Bulut bu yıl gerçekleştirilen Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girerek barajı geçtiği ve tercih döneminde ikinci bir üniversiteye kayıt yaptıracağını ifade etti.
Azimle her şeyin başarılabileceğini dile getiren Başkan Bulut, gençlerin her daim kendilerine güvenmelerini isteyerek, “Ben hizmet için bu yola çıktım, beldemi ve beldemde yaşayan insanları çok seviyorum. Gençlerde kendilerine güvensinler çünkü onların başarılı olması bizim yani ülkemizin başarılı olması demektir” diye konuştu.