Gündem Onur Büyüktopçu Kimdir?

Onur Büyüktopçu Kimdir?

15.07.2016 - 12:42 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk dizisinin Koriş'i Onur Büyüktopçu, Fransa'nın Nice kentinde gerçekleşen terör saldırısında oradaydı. Ünlü oyuncudan 24 saat haber alınamadı. Onur Büyüktopçu olayla ilgili neler söyledi? Peki Onur Büyüktopçu kimdir? İşte merak edilenler...

Onur Büyüktopçu Kimdir

Fransa’nın Nice kentinde 14 Temmuz Fransa Ulusal Günü kutlamaları sırasında meydana gelen terör saldırısında 84 kişi hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu da olay sırasında oradaydı. Ünlü oyuncudan 24 saat haber alınamadı. Daha sonra ünlü oyuncu, bir mesaj yayınlayarak durumunun iyi olduğunu söyledi. Herkes tarafından merak edilen Onur Büyüktopçu olay hakkında neler söyledi? Peki Onur Büyüktopçu kimdir? İşte detaylar haberimizde...

İNSANLARI TARIYORLAR DEDİ VE...

Olay anında menajeri ile telefonla konuşan Büyüktopçu, “İnsanları tarıyorlar, yanımızda ölüyorlar eve sığınacağız gidemiyoruz” dedikten sonra telefonu kapattı.

Onur Büyüktopçu Kimdir

Haberin Devamı

24 SAAT SONRA HABER GELDİ

Onur Büyüktopçu'ya dün akşamdan itibaren uzun süre kimse ulaşamadı. Sanatçının akibeti merak konusu olurken bugün menajeri Talip Demir iyi haberleri verdi.

Talip Demir instagram sayfasından onunla konuştuğunu ve iyi olduğun belirten şu notu paylaştı;

Onur Büyüktopçu Kimdir

ONUR BÜYÜKTOPÇU'DAN DA MESAJ VAR

Onur Büyüttopçu da bir mesaj yayınlayarak durumunun iyi olduğunu haber verdi;

Onur Büyüktopçu Kimdir

Onur Büyüktopçu ve sevgilisi bugün Türkiye'ye dönüyorlar. İkilinin bu gece İstanbul'da olacağı öğrenildi.

Onur Büyüktopçu Kimdir

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Onur Büyüktopcu ((d. 24 Nisan 1982) Türk Sinema, Dizi ve Tiyatro Oyuncusu..[1] İngiltere’ye giden Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı. Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. Son olarak 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol alan şimdilerde Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

Onur Büyüktopçu oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.